REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Băsescu: Cîţu nu va reuşi să pună cap la cap o construcţie politică pentru a da României un guvern stabil

Băsescu: Cîţu nu va reuşi să pună cap la cap o construcţie politică pentru a da României un guvern stabil

Replica API 28 februarie 2020 | 00:00 384

Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că Florin Cîţu "nu are nicio şansă să facă o majoritate în care să atragă şi PSD sau chiar Pro România".

"Din punct de vedere al economistului, alegerea preşedintelui a fost excepţională, a ales un economist excelent. Din punct de vedere al premierului care trebuie să coaguleze o majoritate, alegerea preşedintelui este catastrofală. Cîţu nu va reuşi să pună cap la cap o construcţie politică, care să dea României un guvern stabil. (...) În primul rând, a fost unul din adversarii cei mai acerbi ai PSD, adesea explicând calificat care este dezastrul guvernării PSD, ceea ce PSD-ul nu recunoaşte şi ceea ce PSD-ul este obişnuit să sancţioneze. PSD-ului, când îi spui că face greşeli, erori, el de regulă nu se uită să vadă ce a făcut, ci încearcă să se răzbune pe cel care i-a spus-o. Deci, Cîţu nu are nicio şansă să facă o majoritate în care să atragă şi PSD sau chiar Pro România", a declarat Traian Băsescu, joi, la RFI, scrie Agerpres.

Întrebat ce va face în Parlament la învestitură Partidul Mişcarea Populară, al cărui preşedinte fondator este, Băsescu a răspuns: "PMP-ul, cu certitudine, va face ce a făcut şi la Guvernul Orban II: va vota, dacă va avea ocazia, va vota Guvernul Cîţu".

Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, miercuri, la finalul consultărilor avute cu partidele parlamentare, pe liberalul Florin Cîţu, ministru interimar al Finanţelor, pentru funcţia de prim-ministru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cea mai mare realizare a editorialistilor,a ziarisitilor ar fi ca personajele negative sa fie complet ingorate si de viata lor sa se ocupe doar ,,independentii'' feisbucisti,de fapt cei ce au manipulat masele de prostovani.Basaul sa fie inclus cu toata sinceritatea acolo unde isi merita locul,langa cei mai negative oameni care au ajuns la functii inalte in Romania. Scuze,dar personal simt scarab fata de de el,de Iohannis,de toti cei care de fapt ne fac de rusine,nu ne reprezinta ca find un popor de crestini,de muncitori pasnici si prea naivi,de oameni cu potential pozitiv.
0
0
totusi el stie bine ce e pe la PNListi ca doar majoritatea au fost PDListii lui si la pananrame ai uitat sa o spui si pe turcana sau pe predoiu!!
1
1
ba base,securist nenoro,ti.am zis sa taci! o sa puna de o constructie udrea,boagiu si toate panaramele de care ne.ai umplut ca lateii!
1
1
Si-a f..ut Joianis matzul...si-a iesit Vasile Catzu
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920