REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Băsescu dă de pământ cu Dragnea: 'Un psihopat'

Băsescu dă de pământ cu Dragnea: 'Un psihopat'

Replica API 25 iunie 2018 | 00:30 393

Fostul președinte Traian Băsescu lansează un mesaj extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea în contextul condamnării liderului PSD la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în primă instanță, în dosarul angajărilor fictive de al DGASPC Teleorman.

Băsescu susține, nici mai mult, nici mai puțin, că Dragnea este ”un psihopat” „care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP”.

”Oare cum am ajuns aici ?

România stat membru NATO şi UE se află la mâna şi mintea unui psihopat incult, dar avid de putere .

Un psihopat care, fără ruşine, cumpără cu bani publici bugetari, pensionari şi asistaţi sociali ;

Un psihopat care a capturat pur şi simplu cel mai mare partid socialist din Europa ;

Un psihopat care a subjugat o majoritate parlamentară ce reacţionează cu slugărnicie la toate „pohtele” lui ;

Un psihopat care a impus un program de guvernare ce a făcut pulbere echilibrele macro-economice ale ţării ;

Un psihopat care ameninţă public că va distruge „statul paralel” când de fapt el vrea aducerea tuturor instituţiilor statului la cheremul lui ;

Un psihopat care a schimbat patru premieri (Ponta, Grindeanu, Tudose şi Dăncilă) până a găsit unul şi incompetent slugoi (primilor trei le lipsea doar ultima calitate).

Un psihopat care stă la putere pentru că a avut abilitatea să se înconjoare de o cohortă de slugi printre care şi „liberalul roşu”, care îl susţine necondiţionat de dragul puterii şi în dispreţul interesului ţării .

Eu cred că în intimitatea lui Dragnea se crede ori Ceauşescu, ori Napoleon. Nu-şi dă seama că este un psihopat care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP.

Oare cum am ajuns aici ?

PS – Chireac, Dăncilă,Gâdea, Carmen Dan, Abraham,Rovana,Hadăr, Roşca, Mihaiu,Bolcaş, Badea, Buşcu, A3, etc., băgaţi mare cu linsul lui Daddy ca să-i agravaţi boala”, a scris Traian Băsescu pe Facebook, conform b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat ia Udrea pe ora?
1
0
Este un singur postac pesede nebunu care a fost condamnat ca a stropit cu apa si nici nu stie sa scrie
2
0
cu grija ii dam ma-tii la muie , cand nu sunt vapoare ! Jegosule , tu puti a cacat , doar puti ....ca in rest nu te poti caca de foame .
3
1
Pe aceasta pagina,la comentarii,sa pasiti cu grija.Majoritatea sunt numai kakati,kakati psd-isti rau mirositori si toxici!
2
3
lupta este dusa cu dracnea nu cu chiorete,orbeata este expirat
1
3
nu, de data asta chiar ati intrecut masura si constat, cu parere de rau, ca nu sunteti capabili, intelectual vorbind, de a distinge caracter nepermis de un adevar pur, curat. Imi pare rau, multi il regretam pe Ceausescu, si, nu peste mult timp. il vom regreta pe Basescu
1
1
Oricine poate sa spuna orice,este libertatea cuvantului chiar si pentru fapturi ca Base. Nu inseamna ca oamenii sunt obligati sa ia in seama orice zgomot.
6
2
Chiorete,dement,securan,turnator,piroman,matroz drojdier adu' barcile-napoi!
8
3
Un nume care nu il merita!Toti au luptat pentru ROMANIA iar fostul presedinte a vandut o!A ceat monstrii care au distrus totul in jurul lor!TRADATOR!
6
3
Asta e problema prietene ca nu prea l-au votat romanii nici pe el nici pe Iohanis. Un grup restrans de putere a ingnorat votul majoritatii . Acum sunt la vedere si li se aud strigatele.
7
2
Sictir golane, spune unde sunt banii de pe flota si nu te da lebada cand esti un cioroi jegos.
13
5
Postacul care a dat comentariile de mai jos a dat si multe like uri ca se plictiseste .treci pe la doctor prietene.etajul 9
4
4
Basescu-primul sobolan care a parasit corabia pmp
12
3
E.U. si cu Alina Bica ne plimbam prin Costa Rica ne doare la pasarica de voi si de romanica
9
3
........................................
5
2
Cand te gandesfi ca romanii l au votat pe acest badaran incult de doua ori presedinte!!! Si acelasi popor l a ales pe actualul presedinte cu aceleasi apucaturi ca predecesorul. Dupa ce ai fost presedinte sa folosesti limbajul acesta?! Divide et impera! Asta afacut gegul asta. A promovat ura intre romani si nazistul desavarseste opera basista. Si romanii, din pacate, pun botul. Democratie inseamna diversitate de opinie, nu sa i dai in cap celui care gandeste altfel. Ne meritam soarta!
16
6
Cine vorbeste! Ipocrit ca intotdeauna. Sa nu te miri, ca daca eram o tara normala tu nu trebuia sa fii demult in libertate, cu nuti si cu bleaga si cu ebba, si fratiorul cu tot neamul..etc. Unde am ajuns? Cand vei plati pentru raul facut romanilor? Teme te de Dumnezeu, pt ca ai copii..nepoti..iar Domnul te va pedepsi!
13
8
Ti-o dau la muie felixe!
6
7
Esti cel care a tradat ROMANIA, cel care a facut rau oamenilor, cEL CAREXA TAIAT PENSIILE SI SALARIILE IN TUMP CE STELU INCASA DESPAGUBIRI URIASE DE LA ANRP .
22
4
Un betiv patentat, parintele sistemului, provenit dintr-un neam de infractori, dovediti si inca nu, el, Basescu, vorbeste? Mars, javra, daca ai avea putin obraz, te-ai ascunde de ochii lumii, dar nesimtirea ta e nemasurata... Pe scurt, in ma-ta!
24
6
Ai vanduto si ai promovat procurori semianalfabeti.
22
7
Daaaaa,sa vina nutzica udrea din costa rica sa toarne la dna cum basel a trimis un biletel la min transp. si a primit dumitru bucsaru bani de la cfr de nu stia sa-i numere in lei vechi.Basel,ce lege ai respectat atunci?cine nu respecta legea tot psihopat se numeste basele.Banii de la cfr unde sunt impartiti de va bagati degetele in nari la tv ca nu spuneti??
25
6
Bai chiorete tu il crezi pe Dragnea ca este fraier ca Mircea Geoana ?.Ii va da la muie lui wermorel cat de curand.Javra de wermorel te a copiat la greu.
21
12
Noroc cu bsiatul ala care l-a scuipat pe acest idiot nemernic, care si-a batut joc de romanica. El si neamurile lui sunt niste analfabeti cretini.
19
7
Cred ca ala care vorbeste este prea prost pt tara asta ...exact asa cum trebuie...tara te vrea PROST bravo este pe sistem
12
0
n-as fi crezut vreodata ca o fiu de acord cu chiorete,dar acum are dreptate iar eu nu am realizat ca dracnea este nebun,afara ca este pedofil olteanu Dracului este si nebun,pai care om sanatos ar vinde romanica jidanilor,pai de asta nu l-a mazilit pe scroafa de stroe,pentru ca vinde apa noastra vie si pura tot jidanilor,iar in schimb ne va adapa cu apa din canalul colector al europei
14
16
nu esti condamnat ca el doar pentru ca sistemul politiei politice astual e conceput de tine, ai mult mai multe bube in cap decat dragnea!
23
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218