REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Băsescu dă lovitura în Republica Moldova: Președinte de onoare al unui nou partid

Băsescu dă lovitura în Republica Moldova: Președinte de onoare al unui nou partid

Replica API 26 iunie 2017 | 01:19 405

Traian Băsescu participă duminică, la Chișinău, la primul congres al Partidului Unității Naționale (PUN). Fostul președinte al României este invitat special și va susține un discurs în fața delegaților partidului. Congresul PUN se va desfășura la hotelul Radisson Blu.

Surse politice au precizat, pentru stiripesurse.ro, că Traian Băsescu urmează să fie ales președinte de onoare al Partidului Unității Naționale. Deși președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat un decret de retragere a cetățeniei moldovenești a lui Traian Băsescu, cazul se judecă încă în instanțele de peste Prut, fostul președinte al României având încă dublă cetățenie.

Partidul Unității Naționale a fost înregistrat săptămâna trecută la tribunal și este condus de fostul Ministru al Apărării din Moldova, Anatol Șălaru, care s-a remarcat ca fiind unul dintre cei mai mari susținători ai integrării în Nato a Moldovei. PUN își propune să devină principala forță de dreapta și să coaguleze în jurul său toate mișcările unioniste. Liderul său a declarat într-un interviu acordat presei moldovene, zilele trecute că formațiunea sa este ” un partid românesc, unionist şi promovăm integrarea în spaţiul euro-atlantic. În acelaşi timp, împărtăşim valorile creștin-democrate: morala creştină, patriotism luminat, dreptate socială, solidaritate, subsidiaritate”m scrie stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai chiorete dar ramai drk-ului acolo si nu ne mai plictisi
1
1
ori din cauza cretinismului ce zace in el ori ce oameni are in posturile cheie si se bazeaza ca nu va face nimeni puscarie ca cetateanul de rand !
1
1
viitorul presedinte al Romaiei Mari hm ce ziceti? La centenar impreuna cuuu.. Gabi Firea.
0
1
"Basescu" cu "onoare"? Ahahahahahahahahahahaha...
3
1
astia suntem noi romanii, nu stim sa apreciem lucrurile castigate prin eforturi sustinute, cand nu ajungi lastruguri spui ca sunt prea acrii. Ne meritam soarta, asa gandim , asa primim
2
6
Doua mandate de presedinte acolo daca obtii,nea basel,si i-ai nenorocit si p'aia!
4
2
Sunt multe Elene, poate scapam de el!
4
2
Poate il sustine Rachezii s-au cine stie poate scapam de un tradator mai repede
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218