REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Băsescu: Daddy are probleme mari, are opoziție puternică în partid

Băsescu: Daddy are probleme mari, are opoziție puternică în partid

Replica API 13 martie 2018 | 00:14 399

Traian Băsescu e de părere că Liviu Dragnea va fi debarcat din fruntea PSD! Fostul președinte al României a analizat și a numărat voturile pe care oamenii apropiați lui Dragnea nu le-au primit la Congresul de sâmbătă și au mers la criticii săi și a ajuns la concluzia că șeful PSD ar putea fi ”mazilit”.

Conform teoriei lui Băsescu, Dragnea ar urma să piardă șefia partidului în cel mult un an și 9 luni, până la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019.

”Nu cred că explozia va fi atât de întârziată. Daddy are probleme mari, are opoziție puternică în partid. Nu cred că va rezista până în noiembrie 2019. Daddy și-a pregătit asta pentru situația în care va ieși prost și va ieși prost. El va da vina pe președintele executiv. Daddy a pus-o pe nevinovata Dăncilă și a pus-o să fie principala responsabilă. A creat situația pentru o candidatură externă la prezidențiale”, a spus Traian Băsescu la B1 TV, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vrea probabil premier.asta ca sa ne aranjeze definitiv.in mintea lui cred ca se considera salvatorul tarii.ca sa fiu sincer,oricine e mai util romaniei decat dragnea.la o adica chiar si tataicul baselu.
0
0
MILOGULE NU ITI AJUNGE PENSIA STAI CU MINA INTINSA LA BUGET.NEMERNIC AI FOST NEMERNIC AI SA INCHEI.
3
1
Este normal sa aibe opozitie. De aia e democratie. Intr-un partid ca PMP unde sunt numai securisti si lingai este normal sa spui SA TRAITI , pot sa va car geanta este normal sa nu ai opozitie. Ai numai servitori. Asa ca nea baselule lasa-ne cu astea ca asa ai nenorocit tarisoara asta.
4
2
Schimbal pe Palazu mic de la Constanta. Spune numai prostii.
7
0
Base mai dai niste limbi lui Udrea
6
6
truisme. "Dupa noapte vine zi". "Iarna nu-i ca vara". "Dragnea va fi debarcat din fruntea partidului". Ca si cum ar fi primul presedinte de partid schimbat. Iliescu, Antonescu, Bella, Basescu - si lista poate continua cu toate partidele - sunt fosti presedinti de partid schimbati. Cu truisme d-astea uimeste si imbata doar cate un "Pensionar". Asa a facut mereu. Nimicuri basesciene.
5
3
Mergi nene la nepoti si lasa-ne.Ti-ai trait traiul, ti-ai mancat malaiul... Tu vorbesti?!?
9
5
Revolta masiva in strada a romanilor are efect. Opozitia la PSD sunt romanii direct fara intermedierea unui partid. Cu partidele de opozitie PSD se descurca, vezi USL. Cu romanii fata in fata...nu.
8
3
Sa va auda Dumnezeu, cu cat mai repede cu atat mai bine
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102