REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Băsescu, declarații spumoase: Paleologu o să-i ia hârtiile din față Vioricăi Dăncilă

Băsescu, declarații spumoase: Paleologu o să-i ia hârtiile din față Vioricăi Dăncilă

Replica API 25 august 2019 | 00:00 217

Fostul președinte Traian Băsescu susține că Theodor Paleologu, candidat al PMP la prezidențiale, se va descurca ușor în dezbaterile electorale. Băsescu arată că dezbaterea cu Viorica Dăncilă va fi cea mai simplă pentru că Paleologu îi va lua hârtiile din față.

”Paleologu este un crestin-democrat, un om care prin educație are valori creștine, va merge pe susținerea valorilor creștine. Theodor Paleologu nu și-a făcut studile la Caracal sau în vreo comună cu universitate privată, e absolvent de Sorbona, facultatea de filosofie și e un om care gândește, ceea ce este foarte important în aceste zile când avem numai mediocrități în vârful statului”, a declarat Traian Băsescu la Realitatea TV.

Întrebat ce discurs ar putea să-l încurce pe Theodor Paleologu în campanie cu adversarii politici, Traian Băsescu a declarat: ”Cu doamna Dăncilă e simplu, la discuția dintre ei doi o să-i ia hârtiile din față, iar cu Barna, acesta e un candidat care promovând neo-marxismul este o belea pentru România, nu mi-aș dori ca unul ca Barna să ne fie președinte”, a mai spus Traian Băsescu.

Acesta i-a făcut un portret candidatului PMP la prezidențiale, spunând despre el că cel mai valoros intelectual care participă la alegerile din acest an.

”L-aș creiona pe Paleologu ca fiind cel mai valoros intelectual care participă la alegerile din acest an, ceilalți vor fi niște candidați de partid, el nu e un practicant al politicii de partid, ci e mereu desupra, că vrea să fie un președinte liber de obligații politice pentru a putea să-și facă menirea de președinte pentru a scădea tensiunea din societatea românească”, consideră Traian Băsescu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Paleologu zis si Martalogu. De unde naiba-i scoateti mai pe toti matalogii astia? Alta maimuta pe sarmele trase de chiorul betiv. La cacat
3
3
simpaticul de basescu are dreptate. Paleologu este educat si da clasa la toti politicialenii.
5
4
Paleologu ...Pe spagi poti sa faci facultatea si Harvard...muie cat de multa la base hotul de 300 de nave
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367