REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Băsescu, despre starea lui Dragnea: Când devine operația obligatorie pentru liderul PSD

Băsescu, despre starea lui Dragnea: Când devine operația obligatorie pentru liderul PSD

Replica API 19 martie 2019 | 00:00 254

Fostul președinte Traian Băsescu, operat de hernie de disc în 2006, a declarat luni seară, la TVR1, că liderul PSD Liviu Dragnea trebuie să se opereze de urgență dacă au început să îi amorțească picioarele, scrie stiripesurse.ro

Uite, am văzut ca marii doctorii au ajuns Codrin Ștefanescu și caraghiosul celălalt, Rădulescu mitralieră, care ies și ne spun de diagnosticul lui Dragnea. Nu aș face niciun fel de discutie, o suferință e o suferință. Domnule, știi când trebuie să te operezi? Când începe să îți amorțească picioarele. Eu am ajuns la cuțit când de la mijloc în jos nu am mai simțit. A ieșit un disc dintre vertebre și riscă să secționeze fasciculul de nerv care mergea și către picioare și către cap. Riscul este formidabil. La mine s-a rupt discul și a trebuit să intre pe canal să extraga bucățica aia care s-a rupt din disc. Însă altfel, vă pot spune că probleme cu coloana aveam de când navigam, dormeam pe ușă ca să dorm cu coloana dreaptă. E o boala care nu te omoară dar te sâcâie groaznic. Când m-am dus la spital, m-am dus cu o durere cumplită, dar am intrat pe picioarele mele (...) deja piciorul drept nu-l mai simțeam”, a declarat Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare animal de om chiorete
1
0
Fiecare este operat cand recomanda un doctor, hotararea ii apartine exclusiv bolnavului.Ca se facu doctor Basescu nu stiui.
2
0
Si vestea cea mare ca ti-ai luat garsoniera cu usa-n tavan cand?
2
0
Te-ai facut deja de cacat pe peste tot. Ce dracu nu stai linistit in banca ta sa iti vezi de nepoti si de batranetea urata ca tine?
3
0
dai in PSD si tu a-i vindut flota la fier vechi la turci mai animalule de ce mai candidezi.........de frica cacaneata bunic pervers bolnavi cu capu si tu si Onaca
5
1
Deci sampaliule, spatele s-a reparat dar problema mare ti-a ramas la cap.
7
2
Diferente intre chiorul boschetar si securistul dracnea nu exista, amandoi sunt 2 handicapati mintali care fac rau Romaniei.
4
3
A TAIAT PENSIILE SI SALARIILE!
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218