REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Băsescu: Dragnea a declanşat inutil o criză politică doar pentru a-şi reafirma puterea şi autoritatea

Băsescu: Dragnea a declanşat inutil o criză politică doar pentru a-şi reafirma puterea şi autoritatea

Replica API 23 aprilie 2019 | 00:37 515

Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declanşat "inutil o criză politică", doar "pentru a-şi reafirma puterea şi autoritatea", obligând trei miniştri să demisioneze "prematur".

"Dragnea declanşează inutil o criză politică! Părându-i-se că are nevoie de un exerciţiu de autoritate, Dragnea a declanşat cea mai stupidă remaniere din istoria postdecembristă. O remaniere care foarte probabil nu va avea sprijinul preşedintelui, o remaniere făcută într-o perioadă de sărbători catolice şi ortodoxe, când, foarte probabil, va fi greu să treacă rapid o reorganizare guvernamentală prin Parlament, o remaniere făcută într-o perioadă în care UDMR a intrat într-un non-combat tactic. Şi uite aşa Dragnea declanşează o criză politică, obligând trei miniştri să demisioneze prematur, într-un moment nepotrivit, doar pentru a-şi reafirma puterea şi autoritatea", a scris Traian Băsescu, luni, pe pagina sa de Facebook.

Miniştrii Rovana Plumb, Natalia Intotero şi Tudorel Toader au demisionat din funcţie, în urma unui CExN al PSD desfăşurat săptămâna trecută. În locul lor au fost propuşi Oana Florea, Liviu Tit Brăiloiu şi, respectiv, Eugen Nicolicea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara, zilele trecute, la Iaşi, că liderii coaliţiei PSD - ALDE se vor reuni, luni, în şedinţă, pentru a discuta situaţia remanierii guvernamentale şi modul de acţiune în cazul în care propunerile social-democraţilor vor fi respinse de şeful statului.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e expert in mimciuni de politician nici nu trebuie sa se uite la ei ii miroase piratu ca pe JON WALKER nu il duce unu ca Dragnea pe Basescu,nu a putut el nici V.Ponta care era mintoman.
3
1
Cand basaste Basaul intorci capul si tragi apa.
3
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
3
0
Nu mai scapam de jigodia asta ? Javra ordinara a distrus flota si a durat cu frac'su de au rupt !
5
1
daca ma-ta ia muie de la arabi , e neagra in cerul gurii ?
6
3
Inca nu ti-ai luat garsoniera cu usa-n tavan dementule?
9
1
Multa muie Psd!
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367