REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Băsescu: E clar că Kovesi e un politician de viitor

Băsescu: E clar că Kovesi e un politician de viitor

Replica API 27 martie 2017 | 02:19 395

Președintele PMP, senatorul Traian Băsescu, a declarat că Laura Codruța Kovesi este un politician de viitor și, dacă ar decide să candideze, ar putea fi o "variantă competitivă" pentru actualul președinte al României, Klaus Iohannis, în cazul în care cei doi ar participa în alegerile prezidențiale din 2019.

"Sincer, nu am văzut articolul, dar dacă, deja, este trecută în categoria politicienilor de viitor, înseamnă că cei de la 'Le Monde' au făcut o analiză a aptitudinilor dânsei și au înțeles că are abordări de om politic și nu de procuror. Dacă vreți să fiu foarte sincer, pentru funcția pe care o îndeplinește, e un semnal foarte prost (...). Cei care citesc presa, care analizează declarațiile dânsei, care analizează pozițiile pe care le are — și eu le-am analizat de foarte multe ori — sunt poziții politice. Păi, când spune: am indisponibilizat 100 de milioane, se puteau construi cinci spitale cu 100 de milioane, e clar că e abordare de om politic. Și se vede că e abordare de om politic că nu spune — spune jumătate de adevăr, că indisponibilizarea nu înseamnă și recuperarea banilor. De fapt, ne servește minciuni la fiecare evaluare pe care o arată DNA-ul. E clar că e un politician de viitor doamna Kovesi, cu condiția să nu se constate încălcări ale legii în activitatea dânsei", a declarat Traian Băsescu, vineri seară, la B1 Tv, întrebat despre faptul că procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost menționată într-un articol din cotidianul "Le Monde" pe locul IV într-un top al politicienilor europeni în ascensiune.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai tare cor este corul tuturor partidelor politice care canta pe o singura voce ,o singura melodie LA REVEDERE Codruta. Va inselati Codruta n-o sa plece , o sa plecati voi la puscarie, ne-am saturat sa tot furati, Nu uitati ca vom face cel mai mare miting daca va atingeti de DNA si o sa va fugarim pana in poarta puscariei . Poarta ALBA.
0
0
Betivul no 1 mananci cacat!
1
0
labaru este jigodia ce se da prezicatorul puscariasilor , stiind ca se apropie ziua in care trebuie sa ajunga unde trebuia sa fie demul si nu doar el ci si fufele puse pe functii de el stiind ce al asteapta ar musca si mana ce la crescut, A DEVENIT O HIENA acest cretin !
6
0
Ptr noi poporul este ...Gooo...Out.
4
0
Nea Traian e cel mai abil si tupeist politician pacat ca si-a folosit talentul pentru orice altceva,in afara de bunastarea Romaniei.
6
0
Nu observati ca o ia la misto, in stilul lui caracteristic. In plus, vad ca nu spune nimeni cine este autorul articolului,sa-l scanam un pic,sa vedem pe ce parte joaca.
2
0
pana ieri o blestema o jignea in fel si chip ca se ia de familia lui iar acum o linge in gaoz ! Oricum amandoi sant doua jigodii ce nu trebuie sa stea printre noi, locul lor este la puscarie ptr. cat rau au facut !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367