REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Băsescu: Elena Udrea a fost singura care a avut curaj să se bată cu bărbaţi

Băsescu: Elena Udrea a fost singura care a avut curaj să se bată cu bărbaţi

Replica API 9 mai 2014 | 00:00 200

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1Tv, că a promovat multe femei - Anca Boagiu, Roberta Anastase, Sulfina Barbu sau Raluca Turca, dar Elena Udrea a fost singura care a avut curaj să se bată cu bărbaţi şi nu a vrut să rămână dependentă de aceştia. "Mie nu mi-a schimbat nici viaţa nici deciziile Elena Udrea. Dintre cei cu care am dat bătăliii în ultimii 10 ani, împotiva PSD, am promovat foarte multe alte femei, şi pe Anca Boagiu, şi pe Roberta Anastase, când am putut şi am avut suficientă autoritate, am spus: E tânără, ea să fie preşedinta Camerei Deputaţilor. Eu am promovat-o şi pe Sulfina Barbu, am luat-o întâi de la Sector la Primărie şi pe urmă am făcut-o ministru al Mediului şi nu am nicio reţinere să vă spun că şi pe Raluca Turcan tot eu am impus-o pe liste la Sibiu, când PNL nu o vroia", a spus Băsescu, citat de Mediafax.

El a continuat: "Şi, acum le văd aşa, ghiduşe, pe doamnele astea". Preşedintele a mai arătat că şi pe Elena Udrea tot el a promovat-o, dar a fost singura care a avut curaj să se bată cu bărbaţi. "A fost singura care a avut curaj să se bată cu bărbaţi. Am văzut-o că nu vrea să rămână dependentă de bărbaţi şi asta îmi place. Toate celelalte femei aşteaptă să fie puse pe liste, să fie acceptate, deşi muncesc enorm. Femeia asta a avut curaj să se bată cu Vasile Blaga pentru preşedinţia PDL şi are curaj să se bată cu Ponta", a mai afirmat Traian Băsescu, conform Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614