REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Băsescu: Este atmosferă de război hibrid

Băsescu: Este atmosferă de război hibrid

Replica API 13 februarie 2017 | 00:00 365

Traian Băsescu

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, senatorul Traian Băsescu, a declarat duminică, într-o emisiune televizată, că în România este o „atmosferă de război hybrid”, iar în astfel de momente nu mai trebuie „să torni gaz pe foc”. „Războiul hibrid înseamnă un război care nu se duce cu tancurile, nu se duce cu armate regulate, ci se duce cu dezinformare, cu manipulare până la prăbuşirea instituţiilor statului. Permiteţi-mi să vă spun că una dintre obligaţiile preşedintelui este ca în astfel de momente să aibă grijă ca statul să nu colapseze. În astfel de momente nu mai torni gaz pe foc (...) Eu nu sfătuiesc pe nimeni, spun doar o părere”, a afirmat Băsescu la TVR1, conform agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mata pe cine reprezinti cand vorbesti...pe udrea si pinalti pe videanu pe ponta pe dragnea...ai luato razna...
3
1
cine este de vina animalule ? ai uitat ori te dai lovit si vrei sa arati ca habar nu ai de ceeia ce se intampla ? Cine ia sput pula lui hanis ca sa faca ca el si dopar pentru niste idei tampite, adica : fa ba cum ati spun eu si sa vezi ca vei apuca ... coada magarului, in bot ! Tu ai fost si ramai un mare rau ptr. tara si popor, Dar nu uita toate la timpul lor, asa ca taci dreku imbecilule ce esti !
2
1
ce nu va convine hotilor pesedisti? cu msj negative la adresa oamenilor cinstiti ce manifesta
2
3
Care stat? ,el este plin orcum de mafioti ce il distrug.Trebui sa ajungem la momentul 0, cind sa intoarcem foaia si sa o luam pe calea cea buna.Partea rea din PSD in frunte cu Dragnea trebuie sa dispara.Sa isi faca curatenie in propriul partid, iar PNL sa traga invataminte si sa se reformeze in mod real.
4
3
pai ce avem presedinte?
4
2
este un razboi hibrid. citeste dex sa intelegi si tu ce inseamna un razboi
2
2
este dreptul lor sa protesteze iar presedintele nu are dreptul sa opreasca aceste proteste. se vor opri ele cand penalii vorajunge unde la este locul
3
6
Este un razboi f periculos si presedintele in functie trebuie sa lase orgoliile si nebuniile de o parte si sa iasa in fata multimii sa se termine cu protestele intretinute de nu se stie cine la MUNCA
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218