REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Băsescu: Este greu să găseşti un individ cu un caracter mai mizerabil decât Dragnea

Băsescu: Este greu să găseşti un individ cu un caracter mai mizerabil decât Dragnea

Replica API 11 iunie 2018 | 23:01 619

Preşedintele PMP, senatorul Traian Băsescu, spune că în varianta în care el ar fi cel care a creat "statul paralel", aşa cum a afirmat liderul PSD, Liviu Dragnea, atunci şeful social-democraţilor este cel care s-a aflat în proximitatea şefilor instituţiilor pe care azi îi acuză.

Băsescu susţine că, timp de 10 ani, în calitate de preşedinte al României, a avut ca obiectiv "consolidarea instituţiilor statului".

"Este greu să găseşti un individ cu un caracter mai mizerabil decât Dragnea. La mitingul de sâmbătă din Piaţa Victoriei, înfiera cu mânie proletară, în faţa a circa 100.000 de naivi aduşi 'pe tabel de prezenţă' din toată ţara, 'statul paralel'. (...) Şi ce să vezi? În epocalul discurs, tixit de perfidie şi minciună, lui Dragnea îi dă prin cap să spună că Băsescu a creat 'statul paralel'. În regulă, o să fiu oricând de acord că, timp de 10 ani, unul din obiectivele mele a fost consolidarea instituţiilor statului. Că uneori aceste instituţii au făcut abuzuri grave, pentru care procurori şi judecători trebuie să răspundă, iarăşi sunt de acord. Că trebuie modificate legi pentru ca abuzurile să nu mai fie posibile, este un alt lucru pe care îl susţin. Dar, dacă eu am creat 'statul paralel' pe care Dragnea vrea să-l distrugă sau să-l supună, este cert că tot Dragnea este cel care a lins cu sârg pe toţi şefii instituţiilor 'statului paralel' pe care azi îi acuză", a scris Băsescu, pe Facebook, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
uitate in oglinda.
1
0
sunteti de 1000 de ori mai perversi ca dragnea . Hai sictir nemernicule !
2
0
Tu, Chiorule, chiar ai noroc ca-n tara asta nu-s arme ca peste Ocean. Si ca nu s-a gasit vreun lunetist mai coios. Si-ti fortezi norocul asta cu fiecare zi. Jeg ordinar, parazit pe banii si munca noastra.
6
0
Sa mori tu ca nu gasim un individ mai mizerabil decat Dragnea?
4
1
Ai fost pe la cernobil si te ai infectat?
5
0
UITE CINE VORBESTE!!!!!! UNDE I FLOTA????? UNDE SUNT CEI 25% TAIATI DIN SALARII SI PENSII??? UNDE SUNT SPITALELE, SCOLILE... UNDE SUNT CEI CARORA LI S A SPUS ""CUI NU I CONVINE SA PLECE DIN TARA?'''
14
4
Sa fim seriosi,mizerabil este deja un cuvant ce poate fi substituit cu Basescu Traian,in DEX putand sa-i fie atribuite toate dejectiile lumii Dragnea nu este o icoana,dar nici capac de WC ca Base .
9
1
mai mizerabil esti chiar tu tovarase Basescu flota
7
3
Nu ti-e rusine sa vorbesti tocmai tu, tu care ai dat girul distrugerii acestei tari incepand cu flota, a 3-a flota mondiala care nu mai exista. Acum iesi si toti sunt vinovati in afara de tine. Te arde rau sa nu inceapa sa vorbeasca toate hahalerele arestate zi de zi ce au fost rotitele tale 100%. Nu ti-e macar un pic de RUSIIINNNEEEEEE
13
1
Cine zice ala e, cine zice ala e!
8
1
uita-te in oglinda, parca sunteti gemeni!
5
2
A fost un nume mare in trecut!Se pare ca fostul presedinte l a stricat!
11
3
Biet naiv de mai jos, chiar nu e nevoie de a avea nimic de-a face cu pesedeul ca sa-ti fie greatza de securoidul asta alienat si diform. Dementul asta e exemplu clasic de "cine zice, ala este".
11
5
Jegurile din mocirla politica romaneasca se balacaresc ! Caracter mizerabil la superlativ este Tariceanu , este Vasilica , este Firea ... Dar Basescu este fratele lor ...
11
9
E plin de postaci pesede platiti ieftin.mercenari care nu cred nici ei in partid dar trebuie sa supravietuiasca
10
9
Individul asta, care a fost votat de romani de doua ori!!!, a inventat sistemul asta represiv pentru a si distruge adversarii politici! Si o parte din romani l au crezut si inca il mai cred. In timp ce el sustine ca a construit asa zisul stat de drept. A fost o coniventa intre el, PPE si Departamentul de Stat. Toate trei partile au avut interese comune si s-au pisat pe drepturile fundamentale ale cetateanului roman. Romanii uita repede. Jegosul asta a distrus PNT cat a fost cu el la guvernare, a vrut sa distruga PNL cand erau la guvernare dar i s a opusTariceanu, si l a distrus prin fuziune cu
17
7
Este greu sa gasesti un individ cu un caracter mai mizerabil decat Dragnea, deoarece, el chiar exista in persoana ta, javra ordinara! Tu ai creat o pe Macovei si acum te dezici de ea, tu ai creat o pe Kovesi si acum spui ca ti a distrus familia, tu a creat o pe Nuti Udrea si acum o faci uitata! Ba tata, tu chiar asa de prost crezi poporul asta?
20
7
Ai dreaq de hoti . nu va convine cand Base le zice pe bune . Huo ti ai dreaq de hoti si koorve . Luati prazu si papusoiu si plecati de unde ati venit.
8
16
poate doar tu, chiorule, sa-l depasesti putin... concurenta deranjeaza, nu?
16
10
Cand dragnea fura de farza cu statul paralel ii placea acum da vina pe orcine sa si scape averile facute din pix cum ar fi un hotel facut cadou sotiei lui si fiului zeci de firme din bani europeni furati pai el nu stie ca statul paralel antimafia dna il lasa il lasa si apoi il inhata tot din prietenie securitatea pt asta este sa adune putregaiul de hoti si distrugatorii Ro Mazare si Nicusor a distrus judetul Cta si cu restul primarilor zilele lor sant numarate puna o sa ajunga si restul la beci incet dar sigur cine fura asta pateste
11
10
Cine l-a facut pe Matrozul Chior presedinte? Nu tot cei care au fost ieri in Bucuresti imbracati in alb? Acest individ renegat si de rudele lui de sange ce mai traiesc in jud. Constanta a fost o ciuma pentru romani timp de zece ani. In clipa in care o instanta din Ro il va condamna pe acest infect alaturi de coarda lui din Costa R. atunci se poate spune ca mai exista dreptate pe lumea asta!
16
14
Este greu sa ma cac pe tine jigodie mondiala.Nici cand am diaree nu pot sa ma cac pe tine jigodie internationala.
20
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614