REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Băsescu: Este şocant câtă laşitate e în Ponta. A jignit-o pe Udrea ca să lovească în mine şi soţie

Băsescu: Este şocant câtă laşitate e în Ponta. A jignit-o pe Udrea ca să lovească în mine şi soţie

Replica API 5 mai 2014 | 00:00 294

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că prin jgnirile pe care le-a adus zilele trecute Elenei Udrea, premierul Victor Ponta a dorit să lovească în el şi în soţia sa, şi să îi umilească şi a afirmat că este "şocant câtă laşitate este în acest om", conform Mediafax.

"Este şocant câtă laşitate e în omul acesta, până ieri, grobian. M-a jignit pe mine, pe soţia mea, a dat în Elena Udrea ca să lovească în mine şi în soţie, să ne umilească", a spus Traian Băsescu, la B1, despre afirmaţiile din ultimele zile ale premierului Victor Ponta, despre deputatul PMP Elena Udrea.

Traian Băsescu a mai spus că Elena Udrea a avut curaj să sară în gol de la 4000 de metri, în timp ce "Ponta, în apă de 25 de cm, era în barcă şi trăgeau jandarmii cu epoleţi pe umeri de barcă, să nu i se ude augustele picioruşe".

El a mai arătat că nu poate să nu remarce "grobianismul" premierului Victor Ponta, în afirmaţiile acestuia despre gestul Elenei Udrea de a sări cu paraşuta şi a adăugat că sunt "atâtea femei care sar cu paraşuta", pe care le respectă.

Preşedintele a vorbit şi despre declaraţia lui Victor Ponta de la Certeze. "Astăzi, când s-a văzut fluierat, în numele propriu, a crezut că se salvează. Vreau să le spun oşenilor că niciodată nu i-aş da lui Ponta să transmită un mesaj în numele meu. (..) Voi trece prin regiune şi o să le spun. A fost o probă de laşitate, dacă a văzut că este fluierat, a zic că are un mesaj de la preşedinte", a spus şeful statului, citat de Mediafax.

El a ţinut să le transmită românilor că, dacă va avea un mesaj pentru ei, va pune pe site-ul Preşedinţiei aceste mesaje. "Niciodată nu îi voi delega această onoare lui Ponta, să vorbească în numele meu cu românii. Nici eu nu o să transmit niciun mesaj din partea lui, şi îl rog şi pe el să nu transmită, cine ştie ce prostii spune", a mai comentat preşedintele Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218