REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Băsescu: Guvernul Grindeanu trebuie să plece, PSD să numească un alt premier

Băsescu: Guvernul Grindeanu trebuie să plece, PSD să numească un alt premier

Replica API 13 februarie 2017 | 00:00 411

Traian Băsescu

Președintele Partidului Mișcarea Populară, senatorul Traian Băsescu, a declarat duminică, într-o emisiune televizată, că este de acord cu protestatarii din Piața Victoriei care spun că Guvernul Grindeanu trebuie să plece, dar și cu cei de la Palatul Cotroceni, care susțin că trebuie respectat rezultatul alegerilor, iar PSD trebuie să rămână în continuare la guvernare, notează agerpres.ro. „Acest guvern trebuie să plece (...) Cât timp în cancelariile occidentale apare Grindeanu prim-ministru, acest guvern va avea probleme. Ce trebuie să facă PSD — trebuie să nominalizeze cât mai repede un alt premier și să pună un alt guvern pe picioare foarte rapid”, a declarat Traian Băsescu, la TVR1.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eba prim-ministru :d
0
1
Nu va place un profesor de matematica prim ministru, nu are 7 case, dar va place don profesor Iohannis 7 case, mama voastra de hoti, protestatarii pu....
1
1
Psd-ul a castigat, acolo sa ramana dar sa se lase de vechii comunisti oamenii crescuti si educati de Iliescu & Co ca Dragnea. Grindeanu e tanar nu are de ce sa plece sa recunoasca ca PSD-ul a facut o gafa si mai departe la munca, ca tara are nevoie de liniste si prosperitate.
3
0
Stat cuminti, ca mult nu mai are, COASA este deasupra capului.
2
1
bai ordinare cat tupeu de kkt zace in tine ca un hoit si asta datorita cretinilor formati de tine idiot cretin ce inca ai curaj sa vorbesti, tu care trebuia sa nu mai existi in viata; Taci deku si dute unde ai vede cu ochiul ce inca vezi sa nu puna cosul pe tine criminalule !
1
3
ce mare calitate ai tu Basescu de spui cand sa plece sau nu, un guvern legitim ? vezi-ti de pensia ta si eventual de nepoti cum ai promis.
2
2
Sa facem stanga ca sa o luam la dreapta...eu sunt cu udrea dar nu sunt...dute ba la somn
2
2
Cacanarilor care acum actioneaza fascistoid pentru ocuparea in forta a puterii le este frica de eventuale alegeri anticipate,tocmai pentru ca asa ar iesi mai multi la vot, iar mai putini ar vota bandele asa zise de dreapta. PNL,de fapt gloata oribila de pedelisti ar iesi din schema ca PNTCD-ul,iar de USR nici vorba sa se mai auda. Iohannis vrea distrugerea nu neaparat a PSD-ului,cat a sperantei romanilor ca pot face ceva bun fara dictatori. E limpede,Iohannis nu e presedinte decat formal,el este seful bandelor supuse sistemului malefic,e un babalau ciufut, dus de nas de altii.
2
2
cu acoperitul tau Turcescu pe care l-ai facuyt colonel fara o zi de armata
7
3
O mai mare dovada a prostiei ar fi ca Dragnea sa cedeze la solicitarea lui Basescu si a strazii. Daca Grindeanu va fi anchetat penal pentru OUG 13 si Dragnea condamnat pentru referendum, numai alegeri anticipate mai pot decide alt guvern PSD cu 75% din voturi.
4
4
si Tariceanu sa-si ia cu ei toate slugile di acest,,guvern" si sa plece,sunt doi penali care strica imaginea acestei tari care,oricum nu este prea buna.Respect votul di 11 dec,dar psd sa-si retraga penalii,cel putin din primele doua linii.
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218