REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Băsescu îl face praf pe Cioloş: 'Nu are dreptul să și gândească când îl are șef pe Macron'

Băsescu îl face praf pe Cioloş: 'Nu are dreptul să și gândească când îl are șef pe Macron'

Replica API 7 iulie 2019 | 00:00 249

Europarlamentarul Traian Băsescu spune că Dacian Cioloș este doar un executant de mandat al președintelui Franței Emmanuel Macron și nu are dreptul să gândească singur, susținând că Macron, dacă nu a reușit cu reformele în Franța, nu va reuși nici la nivelul UE.

"Mă enervează ce a făcut Macron, iar el, noi îl vedem pe Cioloș ca exponent, e un executant al mandatelor date de Macron. Realitatea este că, spre deosebitede ultimele 3 cicluri electorale la nivel european, azi PPE plus socialiștii nu mai au majoritate, deci nu mai pot trece prin votul Parlamentului o comisie. Și atunci trebuie să iei un al treilea, acestea era Partidul lui Macron, această mișcare pentru Europa, reînnoirea Europei. Nu o să reînnoiască Macron pentru ca nu este în stare să o reînnoiască Franța. Reformele acute de care are nevoie Franța nu a reușit la el acasă și vine prin Cioloș să reformeze UE. Sper să nu fie reformată după viziunea lui", a declarat Traian Băsescu, la România TV, potrivit Mediafax.

Fostul președinte, actual europarlamentar, Băsescu spune că numirile de la nivelul UE nu au nicio legătură cu unitatea despre care vorbeau liderii europeni la Sibiu.

Despre Cioloș, Băsescu completează: "Nu credeți că are dreptul să și gândeassă când îl are șef pe Macron. Cioloș lucrează pe mandat dat de Macron. Cioloș este executant de mandat".

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a fost ales liderul nou-înființatului grup ”Înnoim Europa” din Parlamentul European. Din grup fac parte ALDE, mişcarea „En marche” şi Alianţa USR-PLUS.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne era jena sa te vedem la tv cum la Comisia Europeana ... nu te baga nimeni in seama ! Te plimbai ca coiu in galeata , frate de puscarias !
3
0
Nea Traiane ai uitat cum te tot dadeai pe langa SARKOZI si ala ti-a intors spatele,asa ca abtinete cand vorbesti despre sefi de stat din Franta.
8
0
ciolos este pentru macron cum a fost boc pentru tine
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614