REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Băsescu îl "felicită" pe Mazăre care îndeasă bani în sutienele dansatoarelor

Băsescu îl "felicită" pe Mazăre care îndeasă bani în sutienele dansatoarelor

Replica API 17 iulie 2012 | 00:00 170

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat luni ca efectul "limbajului dublu" al liderilor USL cu privire la lista cu cele 11 solicitari inaintata de Comisia Europeana va avea drept efect amanarea aderarii Romaniei la spatiul Schengen. "Daca nu raspund convingator si repede, vor avea cele 11 puncte in raportul MCV (Mecanismul de Cooperare si Verificare - n.r.). [...] Efectele acestui lucru vor fi sa uitam orice discutie despre Schengen in septembrie", a afirmat Traian Basescu adaugand ca "pentru jocurile lor politice au sacrificat Romania, este mult prea mult. Oricat ar fi de simpatizati de electorat, nu pot sa sacrifice Romania pentru jocurile lor politice de jos nivel."

Declaratii Traian Basescu:

As incepe cu dl presedinte neales Crin Antonescu legat de atitudine.

Pe data de 13.07, de la palatul Cotroceni, il felicita pe primarul de Constanta care indesa bani in sutienele dansatoarelor pentru organizarea mitingului politic de la Constanta.

Mai mult decat atat, isi permitea sa si minta de la pupitrul administratiei prezidentiale, felicitand 30.000 de participanti.

As vrea sa-l atentionez asupra unui lucru esential: de la acel pupitru nu s-a mintit niciodata.

Acel loc nu a fost utilizat niciodata pentru propaganda politica.

Pe data de 15 aceleasi presedinte Antonescu Crin participa la Timisoara tot la un miting politic, care viza interesul domniei sale de a-si pastra scaunul de presedinte interimar.

Lucrurile ar fi putut fi trecute cu vederea daca una din motivatiile pentru suspendarea mea era legata de colaborarea cu PDL, absolut necesara pentru ca PDL era partid de guvernamant.

As face mentiunea ca nu mi-am permis niciodata sa particip la mitinguri impotriva opozitiei sau chiar la mitinguri legate de orice alt obiectiv.

Asta il arata pe Crin Antonescu a fi mincinos.

Cand ma acuza ca am colaborat cu PDL, si eu am colaborat pentru guvernare, atunci era o mare crima iar azi cand e presedinte interimar e ceva normal.

Acest om isi calca peste principiile afirmate si se vede ca nu au nicio valoare atat timp cat interesele persoanale o dicteaza.

Se pare ca si Victor Ponta s-a jenat - la care nu ma asteptam sa aiba sentiment de jena.

Oamenii acestia sunt forme fara fond.

Crin Antonescu anunta ca nu exista nicio lista cu solicitari de la Comisia Europeana.

In aceeasi zi, dar mai pe seara, primul ministru spunea ca exista o lista cu 11 solicitari si mai facea o precizare ca a si raspuns Comisiei.

Astazi la pranz purtatorul de cuvant al CE informa ca nu a primit niciun raspuns oficial de la Guvernul Romaniei legat de cele 11 solicitari care vizau doua domenii, responsabilitatea functionarii institutiilor statului si functionarea justitiei.

Privind aceste declaratii, nu poti sa tragi decat niste concluzii neplacute.

Prima si cea mai grea e ca oamenii acestia doi se mint intre ei, nu-mi explic altfel cum presedintele interimar spune ca "nu avem nicio solicitare" iar premierul spune "avem".

A doua concluzie e ca oamenii acestia ii mint si pe romani si pe partenerii nostri europeni, Comisia Europeana.

Sigur, apare din nou aceasta realitate a modului de guvernare a comunistilor, limbajul dublu: l-a folosit Ceausescu, l-a folosit Iliescu, l-a folosit Vacaroiu, il folosesc Victor Ponta si Crin Antonescu.

Nu poti spune un lucru in tara si altul in afara, nu exista abordari interne si abordari de export.

Daca dl Crin Antonescu ar citi si nu ar dormi dimineata la prima ora ar putea sa stie toate pozitiile politice ale liderilor din UE, a fel si dl Ponta.

Daca ei primesc sinteza acestor declaratii, inseamna ca si celelalte state au si ele aceleasi informatii.

Ei par absolut infantili din acest punct de vedere, cred ca pot vorbi una in Romania si alta la Bruxelles, Berlin, Paris sau Sofia.

Nu se poate, suntem o uniune de state care impartasesc aceleasi valori, care stiu totul unul despre celalalt.

sursa: hotnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614