REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Băsescu îl SOMEAZĂ pe Grindeanu: 'Trebuie să PLECE'! Declarații DURE despre Codrin Ștefănescu

Băsescu îl SOMEAZĂ pe Grindeanu: 'Trebuie să PLECE'! Declarații DURE despre Codrin Ștefănescu

Replica API 21 februarie 2017 | 00:33 480

Traian Băsescu i-a transmis lui Sorin Grindeanu că trebuie să plece "şi pentru că a fost clar că au dat OUG 13 cu dedicație".

"Aș spune că formularea abuzului în serviciu așa cum a făcut-o Guvernul Grindeanu este în acord cu decizia CCR. Dar Grindeanu trebuie să plece, că ar fi trebuit să spună aceste lucruri cu câteva zile înainte, ca să nu se mai poată manipula și pentru că au dat-o cu dedicație. Realitatea pentru cei din Piața Victoriei este că OUG 13 a fost dată prost.", a spus fostul președinte la România TV.

Traian Băsescu l-a criticat dur pe Codrin Ștefănescu, cel mai puternic susținător al OUG 13 din cadrul PSD. "Cum să aperi OUG 13 cu Codrin Ștefănescu? Cine crede că el a citit vreo carte? El are colecție, dar se uită doar la cotoare”, a mai declarat Traian Băsescu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare pe cand justitia, magistratura va face dreptate ? Bai nemernicilor asta trebuia se faca puscrie pe viata : a vandut flota, a facut inscenarea cu jurnalistii doar ca sa primeasca mormanul, a re mosie identic prin ..., a facut praf tara si poporul CE ASTEPTATI : NEMERNICILOR SA DEA FOC TARI ORI VOUA ?
0
0
tovarasul ofiter Basescu, un penal notoriu, se baga si el in seama, sa fie cercetat cati bani a primit la PDL, pentru campanii electorale,. si mai vedem apoi,...probe sunt, insa DNAul tace,...
4
2
Base trebuia sa plece din primul lui an de mandat de presedinte.Nu a facut-o pana nu a distrus tot ce a apucat in tara asta,economic si uman. Multi au murit si s-au sinucis ca urmare a regimului malefic construit si condus de individul asta.Cu toate astea,inca are adepti,oameni si mai josnici ca el.
8
2
Bai colega, mai du-te dracului. La inceput te-am sustinut, dar caracterul execrabil nu se schimba. Rusine bai. Mai bine ramaneai ca altii la vapor, sau nu mai iesea ca inainte. Rusine. Era meseria noastra, onorabila nu ce ai ajuns tu cu toata familia in justitie. Ce ma mai mira atitudinea ta atunci.
10
2
Basescu Prim Ministru, Elena Udrea, Ministru de Interne, Elena Basecu, Ministru al Educatiei, Emil Boc, Ministru al Sportului, Codruta Kovesi, Ministru al Justitiei, Codlea, Ministru de Externe, sasmd!
3
5
Elena Udrea prim-ministru
7
5
Traiane tu erai bun de sex
6
3
Nimic nu este vesnic!Si totul se plateste!AICI
12
2
a iesit pe post la Romani tv sa santajeze oamenii binomului cu inregistrarile pe care le detine si pe care, a afirmat aseara de mai multe ori, ca le va face publice cand va dori el. Un santaj ordinar corespunzator caracterului lui.
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614