REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Băsescu: Încercarea disperată a liberalilor și a USR-ului de a confisca aceste proteste nu este în regulă

Băsescu: Încercarea disperată a liberalilor și a USR-ului de a confisca aceste proteste nu este în regulă

Replica API 12 decembrie 2017 | 13:53 455

Senatorul Traian Băsescu, președintele PMP, a declarat luni seara, la România TV, că prezența politicienilor la proteste politizează mișcările de stradă spontane și poate genera ripostă politică iar prezența unor liberali și a unor membri USR afectează credibilitatea protestatarilor, notează Agerpres.

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis ar trebui să meargă la proteste, Băsescu a răspuns că "nu are ce căuta președintele".

"Nu-i rolul unui președinte să se pună în fruntea protestelor. Un președinte poate merge (...) și te duci și ții un speech acolo, să nu spună că au venit degeaba (...), dar nu-i treaba președintelui. Sunt momente în care poți detensiona dacă te duci să spui două cuvinte (...). Însă nu are ce căuta președintele, cum eu cred că încercarea disperată a liberalilor și a USR-ului de a confisca aceste proteste nu este în regulă. Pentru că până la urmă le politizează și permit, generează ripostă politică de data asta, afectând credibilitatea protestatarilor care vin de bunăvoie, din partea PSD-ului și a ALDE. Asta fac", a declarat Traian Băsescu.

Fostul președintele a subliniat că o mișcare de stradă trebuie lăsată liberă și că oamenii politici nu au ce căuta la un miting neautorizat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desi nu il agreiez pe acest individ,acum gasesc de cuviinta sa ii apreciez intentia de a nu se baga in laturile pnl-ului si usr-ulu, probabil ii e teama sa nul muste porcii,.Asta ar mai trebui sa vina iar presedintele in piata,..
3
4
desi e antipatic de data asta are dreptate
4
6
Gargara si iar gargara
1
11
Chiar daca este un sarlatan, macar are dreptate! PNL-ul si USR-ul, partide compuse numai din nulitati, nu stiu cum sa faca sa obtina capital politic!
13
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367