REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Băsescu intră la rupere în scandalul pestei porcine: 'Pesta este PSD, un partid dezastruos pentru țară'

Băsescu intră la rupere în scandalul pestei porcine: 'Pesta este PSD, un partid dezastruos pentru țară'

Replica API 8 septembrie 2018 | 01:41 358

Fostul președinte Traian Băsescu intervine în scandalul pestei porcine. Aflat la Neptun, Băsescu a afirmat că „pesta este PSD, un partid dezastruos pentru țară”. De asemenea, Băsescu a acuzat PNL și USR că nu vor să susțină PMP în demersul de a iniția moțiunea de cenzură. „E momentul pentru moțiune”, a subliniat Băsescu, conform stiripesurse.ro.

„Pesta este PSD, un partid dezastruos pentru țară. (...) Pe mine mă surprinde faptul că la inițiativa PMP, care a propus partidelor de opoziție o moțiune de cenzură acum, nici liberalii, nici USR nu au voința politică să semneze pentru ca moțiunea de cenzură să poată fi depusă. Este un moment destul de bun, care trebuie valorificat de opoziție, pentru că situația lovește în electoratul PSD.

În momentul de față, votantului PSD din mediul rural i se ia porcul din curte și de la televizor a aflat și gospodarul din mediul rural că Guvernul a avut un raport de la C.E. din februarie 2017 în care i se cerea să ia măsuri, pe care nu le-a luat. Pesta porcină este o probă a nivelului uriaș de incompetență și nepăsare a Guvernului PSD.

Este un motiv pentru care în orice țară s-ar depunde o moțiune de cenzură, pentru că Guvernul a fost prevenit, iar dezastrul pestei porcine în România este de neimaginat, comparativ cu alte țări care s-au confruntat sau se confruntă cu pesta porcină”, a spus Traian Băsescu, la Școala de vara a Organizației de Tineret a PMP care se desfășoară la Neptun.

Acesta a mai spus că se pierde un moment foarte bun în care românii ar susține căderea Cabinetului Dăncilă, iar asta nu înseamnă neapărat venirea Opoziției la guvernare, pentru că un alt Guvern ar putea fi dat de coaliția PSD-ALDE.

"De aceea pe mine mă surpinde faptul că, la inițiativa PMP, care a propus o moțiune cenzură acum, nici liberalii, nici USR, nu au voința politică să semneze pentru ca moțiunea de cenzură să poată fi depusă. Este un moment extrem de bun care trebuie valorificat de Opoziție, pentru că situația de față lovește în PSD.

În momentul de față nici PMP nici PNL nici USR, singuri, nu au numărul de semnături pentru o moțiune de cenzură și totuși USR nu mai răspunde la telefon dupa ce i s-a trimis moțiunea de cenzură, PNL zice să mai discutăm. Se pierde un moment foarte bun când o parte mare din populație ar susține o moțiune prin care să cadă Guvernul Dăncilă. Cred că este un lucru pe care PMP trebuie să îl facă cunoscut: să îi ia frate, să mai renunțe PMP că e moțiune inițiată de ei.

Să spună că e inițiată de Sică Mandolină, de cine vor ei. Dar să o facă. Momentele politice nu se ratează. Cred că obiectivul imediat, dincolo de a pregăti europarlamentarele, este o moțiune de cenzură. Nu mai spuneți că e inițiată de PMP, spuneți că a fost ideea genială a lui Bârnă și a lui Orban", a adăugat fostul șef al statului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adica dupa ce termina porcii urmatoarea etapa se ocupa de porcii pesedei,penelei,udemerei si ceilalti porci si scroafw politice
0
0
AI DISTRUS ROMANIA!SECURIST ORDINAR ESTI!
3
0
betivii spun lucruri trasnite ! un criminal care a furat banii romanilor din pensii si salarii .....devine acum lup moralist ! sa-ti fie rusine traian basescu ! poate spui cum a fost ucis stan mustata ?
4
0
Un comunist ordinar care a distrus tot!
6
3
O fi el PSD-ul naspa,dar cu mazga ce a intinat tara in regimul basist nu se compara nimic.
7
3
Trolii rosii au iesit la atac.Daca observati ,ei sunt primii care comenteaza,pardon ,mananca kakat!
4
5
Ce dor o sa ne fie de Basescu! El a dat LEGE ca toti hotii astia din parlament, primarii, CJ..etc. sa aleaga: Vor sa faca afaceri sau vor in demnitati publice? Atunci au ales. Unii in privat altii demnitari in fubctii publice. Tot Basescu a anulat toate pensiile speciale si a dispus: Calculul tuturor pensiilor sa se faca dupa CONTRIBUTIVITATE, nu dupa altceva! Si a dat LEGE.
5
3
Nu iti este rusine?
12
3
Poporul sa hotarasca si-l execut fara mila.
8
5
Podoaba asta alcoolica a invrajbit poporul roman.Merita agatat in cinghir.
19
5
Chiorete a fost ciuma, pesta, ebola Romaniei. Este cel mai mare rau care se putea intampla tarii asteia. A dus tara la cel mai jos nivel posibil
22
6
Du-te-n ma-ta, jegosule! Tu esti vinovat pentru tot ce se intampla in tara asta de 14 ani incoace. Esti cea mai josnica si insalubra creatura pe care am vazut-o...
19
7
Tu esti boala marinarule .
20
6
Singura solutie este sa votati miscarea populara si pe presedintele Traian
10
21
Otreapa asta bisexuala si chelioasa varsa zilnic cacat pe gura, ca in cur i-a infipt Codruta un dop de damigeana.
26
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102