REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Băsescu îşi anunţă retragerea din politică

Băsescu îşi anunţă retragerea din politică

Replica API 26 mai 2018 | 00:57 459

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat joi că la finalul mandatului de senator îşi încheie activitatea politică şi că partidele de dreapta ar trebui să meargă la alegerile europarlamentare pe o listă comună.

"M-aş referi la europarlamentare, care vor fi un dezastru pentru partidele de dreapta dacă nu se găseşte o soluţie politică, pentru că vom merge fiecare cu resursele lui, încercând unii, cum e PMP, să obţină un rezultat mai bun decât la alegerile trecute. (...) Fiecare va încerca să obţină ceva mai mult decât data trecută, însă europarlamentarele vor fi un test formidabil şi o poză limpede a potenţialului pe care îl au partidele care se opun alianţei PSD-ALDE. De aceea, eu cred că va trebui găsită o soluţie înainte de europarlamentare, adică PNL, USR, PMP, platforma lui Cioloş ar trebui să facă o listă comună, pentru că deosebirea între aceste partide şi partidele din alianţa actuală este că stau mult mai prost cu structurile. Punându-le pe toate la un loc, printre altele, au şansa să acopere toate localităţile. Este un vot de listă la nivel naţional. Acolo unde nu ai o mică organizaţie, într-o comună, acolo nu iei niciun vot", a spus Băsescu la B1 Tv, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cat a mintit si continua sa minta betivul asta, nu il mai crede nimeni. Daca iese din politica sa mearga la puscarie de unde sa nu mai vina niciodata si unde este asteptat de toti pe care el si acolitii lui i-au trimis dupa gratii. O javra ordinara pe care nu il va plange nimeni dupa ce nu va mai fi.
2
0
Daca te-ai fi retras acum 4 ani, ar mai fi existat milioane de romani care ar fi zis: Daca era Basescu acum. Dar tu ai vrut sa o lingi in continuare pe pizda blondina, sa nu spuna despre tine si conturile tale pitite.
3
0
Minunat din politica intii si intii si dupa corect sa fie linga mama dvs.Ca de posibil sa aiba picioarele reci.Nemeeeernicule
5
0
Ar trebui sa se ascunda pe partea intunecata a Lunii ! Sigur , limbricul ar vrea si el in Costa Rica ...
3
0
e normal sa te retragi ! copiii si nepotii pot trai 100 de ani fara munca .
9
1
Adu barcile-napoi!
7
1
betivul asta nenorocit a fost presedintele tarii timp de 2 mandate --- a facut un pic de bine dar si forte mult rau
8
1
este un mare om politic. pacat ca se retrage. MU A FURAT mai mult decat altii ! deci este cinstit
1
11
Ne Traenica dute sa nu te mai vad pe ecranele televizoarelor si in presa,ca ai fost mare Ordinar sub tutela dumitale sa format structura asta si la C-ta cine la avansat pe marele Corleone Deliorga Cristi si ce a adus Justitiei romane,ca hotii a contribuit sai faca si casa,ne credeti o tara de prosti.
9
1
Era mai retras demult, acum iese definitiv.
10
2
O sa dam o petrecere mare cu toata Romania si sigur nu o sa plangem!
17
2
Betivanu se retrage in beci.
15
2
Pacat ca se retrage si el in Costa Rica
15
1
Lasa Base sa se descurce dreapta fara tine ca tu nici nu stii care e diferenta intre dreapta si stanga crezi ca esti la vapor unde tribordul si babordul erau dreapta si stanga dar intre ele nu era nici o deosebire. Retrage-te la racoare cativa ani ca sa-ti menajezi ficatul si sa-ti prelungesti viata betivane!
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218