REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Băsescu: Le-am cerut serviciilor să îmi spună al cui filaj este în cazul Bica-Udrea-Topoliceanu

Băsescu: Le-am cerut serviciilor să îmi spună al cui filaj este în cazul Bica-Udrea-Topoliceanu

Replica API 1 noiembrie 2014 | 00:33 276

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că a discutat cu şefii SRI şi SIE despre materialul publicat de un freelancer despre EADS precum şi despre urmărirea lui Udrea, Bica şi Topoliceanu şi le-a spus: "Dacă nu e filaj al statului, îmi spuneţi al cui e!", iar reacţia a fost că vor căuta, notează mediafax.ro.

Băsescu a spus că a discutat vineri, joi şi miercuri cu reprezentanţii serviciilor "pe tema EADS, cu acel freelancer care a lansat din Germania, şi tema urmăririi procutorului Bica şi a doameni Udrea şi a doamnei Topoliceanu".

"Cineva a făcut acest filaj, pentru că suntem de acord că nu e vorba de paparazzi. Am întrebat: «Dacă nu e filaj al statului, la puterea pe care o aveţi, îmi spuneţi în câteva zile a cui e»", a spus Băsescu.

Preşedintele a continuat: "Eu nu pun degetul pe niciun serviciu, spun că au fost servicii. «Dacă nu au fost, îmi demonstraţi». Am cerut un final la această problemă publică, cine a făcut supravegherea".

Băsescu a mai arătat că dacă i se va spune că a fost vorba despre paparazzi, va râde. "O să râd, sunt convins că nu au fost paparazzi", a precizat şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că este evident că şefa DIICOT, Alina Bica, este cea care a fost urmărită la Paris, menţionând că Elena Udrea a "devenit de interes după ce şi-a depus candidatura" la Preşedinţie.

"Este evident că doamna Bica a fost supravegheată la Paris. (...) Doamna Udrea a devenit de interes după ce şi-a depus candidatura", a spus Traian Băsescu.

Preşedintele a mai declarat că protecţia şefei DIICOT este asigurată de Serviciul de Protecţie şi Pază, prin lege. "În rest, e supraveghere. Dacă e fără mandat, e ilegală", a menţionat Băsescu.

sursa: http://www.mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367