REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Băsescu nu a mai rezistat la atacurile lui Tăriceanu: Îl invită pe fostul partener să se servească din 'tava cu ciolane pentru potăi de pripas'

Băsescu nu a mai rezistat la atacurile lui Tăriceanu: Îl invită pe fostul partener să se servească din 'tava cu ciolane pentru potăi de pripas'

Replica API 21 octombrie 2019 | 01:40 377

Enervat de insistenţa lui Tăriceanu de a condiţiona votul pentru Guvernul Orban de excluderea din Executiv a PMP, Traian Băsescu lansează un atac dur la adresa fostului său partener din Alianţa D.A.. Fostul preşedinte îl acuză pe Tăriceanu că se ascunde de justiţiei şi trăieşte din trădări, sfârşind prin a-l sfătui pe liderul ALDE ca la negocierile cu PNL să se servească din oasele lăsate pentru câini la sediul liberalilor din Aleea Modrogan.

"Tăriceanu, ia-ţi şi tu unul !

Mânat de ură şi aroganţă „marele campion” al trădărilor, Tăriceanu, proaspăt văruit în opozant vrea eliminarea PMP din orice variantă de participare la guvernare, ca şi cum PMP ar fi fost până acum servitor prin curtea PSD şi nu ALDE cu uşierul şef Tăriceanu .

Şi ca argument suprem al poziţiei sale, fostul manechin foloseşte acuzaţiile aduse mie de Consiliului CNSAS majoritar PSD . Iar dacă discută despre justiţie, hai să vedem :

1.Eu sunt acuzat de CNSAS şi am un proces civil care va fi judecat în final la ICCJ (am pierdut la Curtea de Apel şi fac recurs) .

Tăriceanu , este acuzat de DNA pentru fraude şi nu va fi judecat de nimeni ;

2.Eu m-am prezentat în instanţă de la prima citaţie ,fără a încerca să tergiversez procesul .

Tăriceanu a tergiversat aproape un an analiza dosarului său în Comisia Juridică a Senatului ;

3.Eu m-am prezentat în faţa judecătorilor fără nici un fel de amânare .

Tăriceanu, „adevărat bărbat”, s-a ascuns în spatele majorităţii PSD din Senat care prin vot a respins începerea urmăririi penale ;

4.Eu voi avea o decizie definitivă şi irevocabilă a justiţiei (şi sper că va fi una favorabilă mie) .

Tăriceanu va târâi după el suspiciunea de participare la fraudă pentru că i-a fost frică să meargă în faţa judecătorilor.

Tăricene, mai citeşte o dată postarea şi vezi diferenţa dintre noi în privinţa justiţiei . Asta te va lămuri de ce eu am câştigat de câte două ori Primăria Capitalei şi Palatul Cotroceni, iar tu ai trăit în politică numai din trădarea partenerilor politici, ca să primeşti câte ceva de la cei pentru care ai trădat .

Şi un sfat : când vei merge cu basca în mână la PNL să-ţi negociezi preţul trădării, intră în sediul central din Modrogan pe uşa din spate .

Acolo, la intrare, se află o tavă cu ciolane pentru potăi de pripas. Ia-ţi şi tu unul .

Iar dacă la plecare ieşi tot pe uşa din spate, mai ia unul că nu le numără nimeni", scrie Băsescu pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orice ati spune - Basescu a fost cel mai dinamic presedinte pe care l-a avut Romania dupa anul 1990.
8
2
Bravo postare "Basescu OM mare"! Te felicit! D-ul Basescu are 2 mandate la primaria capitalei si 2 mandate de presedinte al Romaniei. Este foarte destept, este net superior tuturor. Are experienta, este foarte destept, este curajos! Da!
10
3
Face lumea bascalie de Basescu dar Base este cu 10 clase peste toti cei care distrug acuma tara! Vreau sa-l vad pe ala care-i sta in fata la orice dezbatere directa, pe orice tema, politica interna, externa, economica, militara..Nimeni. Praf ii face Base pe toti! Basescu a fost singurul care-a adus pensiile toate doar dupa CONTRIBUTIVITATE. Legea 263 din 2010. Tot el a spus si facut: vreti pensie, stati la pensie, vreti salariu, renuntati la pensie. Din doua una. Multe lucruri bune a facut Base si sigur ca a deranjat mogulii si nesatuii urcati in carca Romanilor.
11
2
doua javre ordinare
5
7
Sugi pula en gros
4
4
Alianta DA. Dreptate si Adevar. Tariceanu si Basescu. Ilf si Petrov. Nu, n-am uitat un M. Dar alea-s nevestele lu Tari. Oricum, doi maimutoi.
2
7
cum nu va ramane chioretele in istorie? nenorocitul care a vandut flota tarii, care a taiat pensii si salarii, nici ceausescu nu a indrasnit sa faca asa ceva
10
12
Vorbeste un individ de care istoria nu va scrie nimic. Un securist dat in vileag mult prea tarziu. E tris ca totusi mult prea multi l au crezut, sustinut si votat. Si inca mai sunt, dar putini. Un impostor care a creat un sistem cu personaje precum Macovei, Kovesi, Coldea, Udrea, Turcescu etc. Mars javra ordinara!
13
11
Nu mi-am imaginat ca voi fi silit sa-i dau dreptate vreodata Basaului... De data asta, barbatul cu cur de femeie - a se citi omul cu cinci neveste - m-a silit s-o fac...
15
9
Bravo Traiane la cacat cu el .
15
12

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920