REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Băsescu: Parlamentarii PMP nu vor fi în sală la dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură

Băsescu: Parlamentarii PMP nu vor fi în sală la dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură

Replica API 21 iunie 2017 | 00:37 393

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a anunţat marţi că senatorii şi deputaţii partidului pe care îl conduce nu vor participa la şedinţa de plen reunit de miercuri în care va fi dezbătută şi votată moţiunea de cenzură depusă de PSD şi ALDE împotriva prim-ministrului Sorin Grindeanu.

”Poziţia noastră pentru mâine: nu vom participa, nu vom fi în sală la dezbaterea moţiunii şi nici la vot dacă el se va da mâine. După părerea mea, PSD nu are voturile cu care sa treacă moţiunea de cenzură. Vom participa însă la numărătoarea voturilor, vom avea un reprezentant în comisia de numărare pentru a participa la securizarea votului de la moţiunea de cenzură”, a declarat Traian Băsescu.

Liderul PMP a spus că vor fi, totuşi, unul sau doi vorbitori din partea PMP în cadrul dezbaterilor din plen asura moţiunii de cenzură, dar că alţi parlamentari nu vor fi prezenţi.

Băsescu a spus şi că social-democraţii şi cei din ALDE au încercat în ultimele două zile să convingă mai mulţi parlamentari de la PMP să voteze moţiunea de cenzură, dar că aceştia au refuzat.

”Eu am avut ieri o listă cu şase parlamentari pe care îi aveau ca ţintă, azi lista s-a mărit la 12 şi niciunul nu a fost acord cu târgul promis. Nu ştiu ce le-au promis, eu nu le-am promis nimic. Eu n-am ce să le promit (...) Au reuşit să-l convingă pe domnul Goga să se înscrie în PSD contra promisiunii că îl vor face preşedinte al organizaţiei PSD Covasna şi pentru soţie o funcţie la Transelectrica sau funcţia de subprefect în Covasna. Acesta este motivul pentru care s-a şi făcut plângerea penală care mâine va fi depusă”, a mai spus liderul PMP.

Traian Băsescu a citat ultimele versuri din ”Scrisoarea a III-a” de Mihai Eminescu pentru a ilustra situaţia creată de PSD.

”«Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei, / Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei, / Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni, / Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!». E «Scrisoarea a III-a» şi se potriveşte perfect cu ce face Tăriceanu şi Dragnea. Asistăm la o dispută între două găşti din interiorul PSD. Sigur, pudelul de companie, domnul Tăriceanu, tradiţional aliat al PSD, a ţinut să intre în acest joc din care, după părerea mea iese somotocit. Unde au dus aceşti oameni disputa din interiorul PSD? Au mutat-o sub cupola Parlamentului şi la Guvern, paralizând practic funcţionarea a două instituţii fundamentale ale statului român”, a mai spus Traian Băsescu, scrie news.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mirosi florile de la radacina!
0
0
comandant excroc , te-ai folosit de udmr la referendum , le-ai spus sa stea in casa ca sa ramai presedinte . ORICUM REFERENDUMUL A TRECUT , DOAR AL EXCROC , ZEGREAN , A INTORS DECIZIA . ASA CA , NU FI ORDINAR , MULTUMESTE UDMR -ULUI .
1
0
Javra are dreptate.
3
2
pot lipsi for ever si asa nu au nici o valoare
6
0
hay sygtyr, javra ordynaraa!
7
0
Chiorete vrei tu sa conduci tara securistic cu luluta, coldea si conserva, reactivata grindeanu? Norodul nu uita,nu iarta asa ca va paste primejdia!
6
1
Si daca nu vor fi in sala ce ? Si daca erau , degeaba erau . Creierele lor sunt ca de gaina inclusiv al pres partid !
6
1
Alegem sa te umplem de ,,respect,, spre a noastra usurare intestinala!
8
1
pentru cei multi care nu inteleg anumite lucruri, ar fi mai bine sa se abtina la comentarii. Datorita acestei'' infectie democratica'' Romania nu a ajuns precum Grecia. Acum suntem in situatia de a ne vinde sau ceda tara. Ce alegeti?
2
7
cine este aceasta infectie democrata, a politici si mai cu seama a bunului demers ptr. prosperitate si un trai mai bun al acestei societati decat acest parazit ce nu merita sa mai vada lumina zilei la ceeia ce a facut stiind cu toti si el recunoscand ca a numit si pus pe functii cheie la SRI, DNA si in n. institutii ca prim-ministru boc, udrea , baconschi, futul, oprea si ......acest excroc ce merita pus la zid ca raposatii ceausescu !
8
3
Cati sa fie nea basel? Sa vina roberta anastase sa-i numere!cati trebuie,atatia numara!
8
2
Bine Base!
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218