REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Băsescu râde de războaiele din PSD: 'Menajerie de animăluţe ale unui circ, populată numai cu porci şi hipopotami, care are un singur dresor, pe Dragnea'

Băsescu râde de războaiele din PSD: 'Menajerie de animăluţe ale unui circ, populată numai cu porci şi hipopotami, care are un singur dresor, pe Dragnea'

Replica API 19 noiembrie 2018 | 02:14 350

Fostul președinte Traian Băsescu a scris duminică, pe Facebook, că PSD este o „turmă fără vlagă” de animăluțe de circ, populată numai cu „porci și hipopotami”, fără lei și tigri care să-i ia biciul „dresorului” Liviu Dragnea, conform stiripesurse.ro.

„PSD-ul arată ca o menajerie de animăluţe ale unui circ, menajerie populată numai cu porci şi hipopotami, şi care are un singur dresor, pe Dragnea. Dacă există câte un animăluţ neascultător, el îşi primeşte imediat porţia de zahăr şi devine supus dresorului precum, Andronescu, Bădălău, Oprişan sau Ştefănescu.

Pentru unii dresorul nu alocă zăhărelul mult dorit, pentru că îi consideră diabetici. Ce fericiţi erau diabeticii Firea, Stănescu, Fifor sau Neacşu, când dresorul le permitea să-i pupe inelul”, a scris duminică, pe Facebook, fostul președinte Traian Băsescu.

Senatorul PMP a adăugat că formațiune social-democrată este o „turmă fără vlagă”.

„Păcat că în menajeria circului PSD nu există nici lei, nici tigri care să înşface în dinţi biciul dresorului. Ce turmă fără vlagă acest PSD”, a completat acesta.

Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni, luni, de la ora 11.00, la Parlament, potrivit unui anunț al partidului. În ședința CExN pentru remaniere, liderii PSD vor analiza un raport intern privind îndeplinirea programului de guvernare pe domenii de activitate, precum și un al doilea raport, al premierului Viorica Dăncilă, vizavi de activitatea fiecărui ministru.

Totodată, la reuniunea de luni, social-democrații vot discuta și situația vicepreședintelui Gabriela Firea, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, declarând, pentru MEDIAFAX, că este „obligatoriu” ca formațiunea să tranșeze cazul primarului general al Capitalei, care prin declarațiile sale „afectează întregul partid”.

Pe de altă parte, Gabriela Firea a spus că își așteaptă „sentința” la Comitetul Executiv Național al PSD și că nu vor fi surprize în privința situației sale, întrucât știe că „se dorește” să fie înlăturată de la conducerea PSD București și Ilfov pentru că cei care sunt în dezacord cu liderul PSD sunt „decapitați”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Despre ce bani vorbim ka papat Base lozelor pasd-iste! PENSIILE SPECIALE platite doar o luna acum, NU fac cat toate pe care le puneti in carka lu BASE! Despre cine si ce vorbim cat rau a facut Base si cat PSDracnea! PENSIILE SPECIALE si toti SPECIALISTII inventati de PSD ne oamoara pe TOTI!
2
0
Se vede ca esti idiot: ce patroni de multinationale au fost rapusi de chior? Niciunul. Bashina si a eliminat doar adversarii cu ajutorul serviciilor infiltrate in justitie. Jigodia a mai taiat salariile tuturor bugetarilor cu un sfert in timp ce gaska lui petrecea pe Coasta de Azur. Asta este idolul tau! Cand o sa ajunga la puscarie macar pentru casa si flota atunci mai vorbim.
5
3
Sa i o dam lui Nuti!ce zici?
2
2
Nu mai e Base la PMP s-a dus naibii totul. Nu mai avem decat 2% in sondaje, Palazu e trecut deja la PSD cu toti finii lui, ne-au mintit ca ne dau servici in campanie si tot pe drumuri suntem, s-a dus naibii tot partidul.
3
2
Basescu a avut sange in instalatie si le-a rupt coltii la toti HOTII mari patroni de multinationale si trusturi media Tv. Ce se mai vaiecareau alde patriciu, voiculescu, ovidiu vantu...ia spart Base pa toti! To Base le-a taiat macaroana la pensiile speciale si i-a adus pa toti cu pensii dupa CONTRIBUTIVITATE, adica dupa munca nu ca acum cu specialii lu DRACnea care ne mananca tot bugetul specialii astia.
5
9
O fi el presedintele meu dar spun si despre el ca si despre mine, meritam amandoi, DECI BECI!!
8
1
mai animal si porc ca tine cred ca nu este altul iti tatie curu ca nu sti cum o sa te toarne udrea la cate ai facut cam ai merita ceva beci domnesc.
10
4
chiorala marele hot si bandit al romaniei un presedinte care a pus pe intuneri romania 10 ani tu vorbesti mai betivule tu care pupai tiganci in p...a pentru voturi t mai dhiolambule care ai praduit romania cu curvele tale....tu guiti nemernicule care te scuipa si copii scarba hoata si vanzator de blugi tu care ai dus invatamantul de rapa.....tu care te-a scuipat si moldovenii si ti-a luat cetatenia....tu vorbesti care ai dizolvat pdl si-i dadeai limbi udrei SA STAI JOS SA NU MAI SCOTI CIOCUL AFARA SI BENOACLELE SASII DOBITOCULE
13
4
Basescule, esti bun numai de bascalie. Tu cum esti? Tu ce ai facut? Cat tupeu poti sa ai.
14
4
Mai Base, ai promis Unirea Moldovei cu Romania, n-ai realizat nimc, ba, ai pierdut si cetatienia moldoveneasca de dincolo de Prut, ai vandut flota comercila pe 1 dolar, ai mardit-o pe Udrea si acum te toarna la FBI, ai furat 300 ha de teren foarte arabil, ai furat su tu si fractu de la tzigani si ati fost filmati si inregistrati, ce mai vrei de la Romania ?
16
4
Umflati-l pe pork!
9
2
Eu sunt mai JAVRA DECAT AI FOST TU.EU JAVRA NUMARUL UNU IAR TU BASISTUL NUMARUL DOI.AMANDOI SUGEM PULA PESDEULUI DIN ROMANIA.
12
7
ce dresor bun era basescu la pdl cu mai statea drepti boc cand iesea el si spunea se se taie salariile cu 25 la suta!
16
4
ce animal e? O bovina, probabil...
15
5
Ai dreptate,dar acum a Mai venit UN porc,adica UN animal cu osinza,numai bun ptr craciun,este Stroie,UN mafiot ,care o sa puna biciul ,prima data ,PE puscariasul Dragnea,I'll Baga,la Poarta Alba,si ramine El,adica porcul,Stroie,cu biciul PE celelalte animal,cu pesta porcina,din PSD,
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920