REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Băsescu, reacție dură la adresa şefei DNA: Mi-a distrus aproape toată familia această doamnă pe care tot eu am inventat-o

Băsescu, reacție dură la adresa şefei DNA: Mi-a distrus aproape toată familia această doamnă pe care tot eu am inventat-o

Replica API 23 septembrie 2016 | 00:23 299

Traian Băsescu face acuzaţii dure al adresa procurorului şef al DNA Laura Codruţa Kovesi după ce fiica lui Ioana Băsescu a fost audiată timp de patru ore. ”Pe Kovesi eu am inventat-o, dar nu ştiam că este o slugă”, a răbufnit fostul preşedinte la adresa celei pe care el a promovat-o în prima linie a justiţiei româneşti.

"Kovesi şi alte câteva slugi vor să îşi spele imaginea. De acum Kovesi are un adversar. Pe mine. A mers prea departe în slugărnicia ei. M-a pus Băsescu, dar îl slujesc pe Iohannis. Ea asta vrea. Să se acopere. Niciodată nu mi-am implicat fiica. E un fals de proporţii. Dosarul a fost total nepregătit. Aveau nevoie să îşi spele imaginea după incidentele pe care le-au avut”, a declarat Băsescu la RTV.

”Cu provocatori, cu falsuri şi înscenări mi-a distrus aproape toată familia această doamnă Kovesi pe care tot eu am inventat-o. Nu cred că mă pune vreodată Iohannis premier, dar Kovesi şi DNA nu putea să cheme oamenii să îi pună sub învinuire fără să vadă dosarul. Diseară doamna Kovesi trebuie să dea comunicat pentru popor. Am crezut că va ancheta la fel ca Daniel Morar. Era o instituţie sobră care pe timpul lui Daniel Morar nu a făcut circ. Doamna Kovesi şi-a arătat caracterul. Sacrifici oameni ca să te consolidezi pe funcţie. Să te decoreze un ambasador străin", a mai spus fostul președinte.

sursa: b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102