REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Băsescu și Orban au bătut palma. Înțelegere împotriva lui Tudose

Băsescu și Orban au bătut palma. Înțelegere împotriva lui Tudose

Replica API 17 noiembrie 2017 | 09:10 440

După o scurtă perioadă de tatonări și replici publice, PNL și PMP s-au înțeles, iar oamenii lui Băsescu au decis să susțină moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose.

Moțiunea PNL-USR a fost semnată de toți cei 24 de parlamentari PMP, deci și de Traian Băsescu. Moțiunea de cenzură este în lucru, varianta propusă până acum, cu titlul „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, fiind prezentată ieri de stiripesurse.ro.

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac declara marţi că partidul pe care îl reprezintă ar putea susţine moţiunea de cenzură anunţată de PNL, dar îi acuza pe liberali că fac un joc de imagine şi şi-a exprimat nemulţumirea faţă de reticenţa acestora în ceea ce priveşte dialogul cu Traian Băsescu. De asemenea, Tomac reproșa PNL că nu are o variantă de înlocuire a lui Tudose, în vreme ce PMP l-ar propune din nou pe europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Raluca Turcan, liderul deputaților PNL, declara miercuri că au existat discuţii cu reprezentanţi ai PMP, iar formațiunea lui Băsescu strânge semnături pentru moțiune. Referitor la solicitarea PMP de a avansa o propunere de premier a opoziţiei, concomitent cu depunerea moţiunii de cenzură împotriva PSD, Turcan a afirmat că nu este de acord cu ideea de a vinde blana ursului din pădure.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fratia betivilor...Cine plm i-ar mai putea vota pe neispravitii astia? Chiar atat de prosti sa fie romanii?
6
1
Niste tantalai ! Pai , Tudose conduce guvernul ?
1
0
Toti sunt la fel, stati linistiti. Ati uitat cand ii faceau pe romani "viermi"? PNL nu mai e ce a fost. L-au confiscat PDL-istii si l-au facut praf. Toti o ard cu "interesul cetatenilor" si alte lozinci din astea pana ajung sus si se vad cu scaunul sub fund. Si dupa aia se apuca de furat si se c_ca si pe legi, si pe tara, si pe tot.
4
0
Observati rautatea si disperarea din comentarii a ciumatilor rosii?Asa s-a intamplat de fiecare data cand au dat chix si i-au alungat oamenii cu pietroaie ca pe cainii turbati.
3
9
Jos psd disfintarea a toti corupti
3
1
Mars inapoi la scoala, boule. De abia stii sa scrii, te poticnesti sa comunici in limba romana, care e limba ta materna, dar te grabesti sa-i faci pe altii prosti. Habar n-ai ce se intampla in jurul tau, bai labagiule. Sa-mi bag pula in capul tau sec. Creier zero, cand te scobesti in nas iti scarpini scalpul pe interior. La cacat cu tine, limbricule!
13
4
Bai boule daca o sugi pesedeului, sugio dar ineacate si taci macator de cacat!
5
18
Doi betivi. Votati alianta "Sticla de Fier".
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369