REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Băsescu: Slugărnicia unor şefi de poliţie face din România un stat ridicol

Băsescu: Slugărnicia unor şefi de poliţie face din România un stat ridicol

Replica API 31 iulie 2018 | 00:00 370

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat, luni, acţiunile poliţiştilor în cazul şoferului care avea numere de înmatriculare anti-PSD înregistrate în Suedia, Băsescu reproşându-le forţelor de ordine că nu au făcut dosare penale, ca în cazul acestuia, când în anumite judeţe a fost arborat steagul secuiesc în locul drapelului naţional.

"Slugărnicia unor şefi din poliţie face din România un stat ridicol, de parcă nu ne-ar fi fost de ajuns Viorica Vasilica. De Ziua Imnului, zilele trecute, tricolorul a fost arborat în secuime alături de un drapel negru. Tot în secuime, adesea, primarii arborează steagul secuiesc pe primării şi consilii judeţene în locul drapelului naţional. Nu se întâmplă nimic, nici poliţiştii şi nici procurorii nu fac dosare penale, nu fac conferinţe de presă", a scris Băsescu pe Facebook, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si eu am vazut cand fura omu vapoare... a fost prins si la poarta cu unul in geanta. restul de 299 cred ca a folosit alta metoda. hai sa lasam prostealaa asta cu vaporicurile vandute la taraba pe faleza cazinoului de omul asta. seara cand inchidea taraba am vazut eu cu ochii mei mi-a zis soacra mea ca PLECA CU ELE ACASA. ba vindea si la oferta la doua cumparate primeai unul gratis. baftalo mo....
0
1
Unde sunt cele 300 de nave comerciale ale Romaniei?.
4
3
Macar basescu nu se injecteaza cu hormoni feminini de 25 de mii de euro ca boschetele din teleorman si alti politruci
5
3
Posibil...MUIEBAS, MUIEEBA, MUIEUDREA
2
4
geniile vad mereu lucrurile altfel... Ce sa intelegi de la niste panarame?
2
1
Traiane, ai avut de cand ai terminat facultatea numai slugi langa tine. ai avut acum vreo 10 ani peste 50% din Romania. Acum ai vreo 1% care inca mai pun botu la ce spui. De ce oare? Pentru ca au inceput sa iti vada adevarata fata! Ai lasat un moldovean in locul tau la conducere cu speranta ca va face ceva. Este PRAF!!, ESTI PRAF!!, SUNTETI PRAFFFFRFFFFFFF!!
10
5
besi la eba si la nepoti ! te-ai facut de ras destul , mars acasa !
7
4
Mai Traenica ce smecher esti tu,dar pentru cine a slugarit Escrocul de Deliorga Cristi peste sefi de politie,mai bisnitare tu crezi ca esti mare smecher si cu tupeu ca toti sunteti la fel politicieni infecti nu pentru tara si natiune,pentru voi.
10
4
CEEA CE NU AU MULTI OAMENI,ASTA AI LIPSESTE FOSTULUI.
6
3
Tu cunosti cel mai bine cum e cu slugarnicia sefilor din institutiile statului,ca in 10 ani de mandat...
15
4
Base, ai scapat de puscarie si acum dai sfaturi...ciocul mic marinare..
13
9
Cat ne mai intoxicati cu individul asta. Chiar nu ne intereseaza ce spune si asta pentru ca a aratat ce dezastru poate face.
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218