REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Băsescu: Victor Ponta nu are caracter, este mincinios şi corupt, procedează ca Adrian Năstase

Băsescu: Victor Ponta nu are caracter, este mincinios şi corupt, procedează ca Adrian Năstase

Replica API 3 septembrie 2013 | 00:00 189

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Victor Ponta a fost o speranţă pentru el, dar apoi şi-a dat seama că "nu are caracter, este mincinios şi e corupt", arătând că procedează ca Adrian Năstase, cum e cazul OUG de transferare a 3.800 hectare din Insula Brăilei la Consiliul Judeţean Brăila.

"Victor Ponta a fost o speranţă pentru mine şi pe urmă mi-am dat seama şi că nu are caracter şi că este mincinos şi că e corupt. Tocmai am dat exemplul ordonanţei de urgenţă privind tranferul a 3.800 hectare către Consiliul Judeţean Brăila. Dacă asta nu e corupţie, înseamnă că mă duc la mănăstire", a spus Băsescu într-un interviu la "Adevărul".

Băsescu a arătat că are un pact de coabitare cu Victor Ponta, nu un "pact al tăcerii" şi că 6 luni a "girat" Guvernul, dar guvernanţii "confundă acest sprijin cu obligaţia de a fi părtaş la proasta guvernare". "Sunt la stadiul în care nu ezit să vorbesc de corupţie la acest guvern, nu numai prin ceea ce se vede, prin miniştrii care sunt anchetaţi de DNA, trimişi în judecată, dar uitaţi-vă că este exact stilul lui Adrian Năstase", a spus Băsescu, menţionând cazul ICA.

El a spus că Victor Ponta a procedat la fel ca Năstase, transferând 3.800 de hectare din Insula Mare a Brăilei la Consiliul Judeţean Brăila. "Eu voi sta cu ochii pe aceste terenuri", a adăugat Băsescu, arătând că este vorba despre pământ de categoria zero, irigat, pe care stau cu ochii "tot felul de şacali". "Aceleaşi tertripuri pe care le-a folosit Adrian Năstase le foloseşte Victor Ponta", a adăugat Băsescu.

El l-a criticat pe Victor Ponta pentru guvernare, considerând că dă dovadă de "neseriozitate" prin faptul că a anunţat la începutul anului investiţii de 10 miliarde de euro şi la jumătatea anului sunt investiţii puţin peste jumătate de miliard de euro. "Cum poţi fii atât de neserios, că lumea te ia în seamă, eşti prim-ministru, nu poţi să jonglezi propagandistic", a spus Băsescu.

sursa: Mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108