REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Băsescu vorbește de o ruptură între Guvern și Președinție: 'Iohannis n-a fost corect față de executiv când a promulgat legea cu alocațiile dublate'

Băsescu vorbește de o ruptură între Guvern și Președinție: 'Iohannis n-a fost corect față de executiv când a promulgat legea cu alocațiile dublate'

Replica API 20 ianuarie 2020 | 08:58 228

Klaus Iohannis n-a fost corect față de guvern atunci când a promulgat legea prin care alocațiile sunt dublate, a declarat duminică, 19 ianuarie, la Digi24, fostul președinte Traian Băsescu.

„Știe că guvernului o să-i fie foarte greu - o dată; în al doilea rând, politica corectă a României, din acest punct de vedere, este să încurajeze mamele, și nu să dea creșteri de alocații pentru copii”, consideră actualul europarlamentar PMP.

„Noi avem nevoie, în momentul de față, să încurajăm mamele să facă copii, deci cele care au serviciu și se hotărăsc să facă un copil trebuiesc ajutate. Aș fi mărit indemnizația pentru mame, și nu alocația pentru copii”, a adăugat Traian Băsescu.

Traian Băsescu: Dacă Ludovic Orban va face ca mine, va avea de pierdut. „Dacă (Ludovic Orban) va face ca mine, va avea de pierdut. Adică dacă nu va face mărirea și nu va explica din vreme”, a mai spus Traian Băsescu întrebat dacă premierul va avea de pierdut politic, în cazul în care nu va face mărirea de pensii prevăzută pentru luna septembrie.

Sursa: știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De indemnizatie nu poate beneficia oricine, doar cine a fost angajat 12 luni in ultimii doi ani,iar indemnizatia nu este in suma fixa ci reprezinta 85 la suta din venitul mediu realizat cuprins in niste limite.Si atunci cu ce este mai presus o mama care a lucrat conf legii si a realizat si venituri frumusele fata de o femeie care nu a avut serviciu dar si -a dorit sa fie mama si-si creste copilul cum poate.Si vrei mariri la aceasta indemnizatie, sa creezi discriminare intre mame!! Alocatia insa este in suma fixa si se acorda fiecarui copil, fara deosebire.Ca o mama are 1sau10copii sunt alegeri
0
0
Mai Basescule, nu exista indemnizatie pentru mame ci indemnizatie pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani sau 3 ani copil cu dizabilitati.Aceasta indemnizatie poate fi acordata mamei sau tatalui copilului dupa caz, celui care isi ia acest concediu pentru cresterea copilului.Ai mai fost si presedintele tarii si mai ai si fete care au nascut copii.Daca prin absurd un copil moare la 2 luni, inceteaza si indemnizatia.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614