REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Basistul Duran Duran, John Taylor, declară că se simte bine după "gripa-turbo", provocată de noul coronavirus

Basistul Duran Duran, John Taylor, declară că se simte bine după "gripa-turbo", provocată de noul coronavirus

Replica API 7 aprilie 2020 | 00:00 854

John Taylor

Sursa foto: Duran Duran/facebook.com

Basistul formaţiei britanice Duran Duran, John Taylor, a anunţat că se recuperează acasă după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează luni Press Association, citată de Agerpres.

Muzicianul, în vârstă de 59 de ani, a declarat că a suferit timp de o săptămână de ceea ce a descris drept o "gripă-turbo", dar acum se simte mult mai bine.

El şi-a exprimat speranţa că recuperarea sa va oferi asigurări că virusul "nu este întotdeauna un ucigaş"

"Dragii mei prieteni, după ce m-am gândit la asta, am decis să vă împărtăşesc faptul că am fost testat pozitiv cu coronavirus, cu aproape trei săptămâni în urmă. Poate că sunt deosebit de robust pentru o persoană de 59 de ani - îmi place să cred că sunt - sau că am fost binecuvântat că am avut doar un caz uşor de COVID-19 - dar după circa o săptămână de ceea ce aş descrie drept o "gripă-turbo", mă simt bine - deşi trebuie să recunosc că nu m-a deranjat carantina deoarece mi-a oferit ocazia să mă recuperez cu adevărat. Spun asta ca răspuns la cantitatea enormă de teamă generată de pandemie, o parte din aceasta în întregime justificată, iar gândurile mele se îndreaptă către toţi cei care au avut de-a face cu adevărate pierderi şi suferinţe. Dar vreau să vă anunţ că nu este întotdeauna un ucigaş şi că putem şi vom învinge chestia asta", a scris artistul pe Facebook.

"Abia aştept să revin pe scenă, cu muzică nouă, dragoste şi bucurie. Staţi în siguranţă, staţi conectaţi şi fiţi creativi", a mai transmis John Taylor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367