REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
27.2° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Bătaie ca-n șapte păcate, între români și ucraineni, pe o plajă din Mamaia! Video

Bătaie ca-n șapte păcate, între români și ucraineni, pe o plajă din Mamaia! Video

Virgil STOIAN 25 iunie 2024 | 13:47 7248

Bătaie între adolescenți români și ucraineni pe o plajă din Mamaia. Înfierbântați probabil de vremea caniculară, mai mulți tineri, împărțiți în două tabere, ucraineni și români, și-au împărțit pumni și picioare pe o plajă din Mamaia. Totul s-a petrecut în jurul orei 4-5 dimineață, după o noapte de petrecere, probabil presărată din belșug cu alcool, cu toate că este interzis minorilor. Cea care face toată atmosfera, împărțind sfaturi și ”mișcări de trupe” este cea care și filmează toată bătaia, mândră nevoie mare de isprava ei. Tot din spusele ei, aflăm că unul dintre combatanți s-a ales cu capul spart.

Bataie ca-n sapte pacate, intre romani si ucraineni, pe o plaja din Mamaia! Video

poze de la bătaie


Nu știm exact de la ce a pornit tot scandalul, însă au fost implicați cel puțin 20 de adolescenți, atât români cât și ucraineni. Bătaia a fost una generală, printre șezlonguri, adolescenții exersându-și abilitățile de Rocky, care mai de care. Nu a lipsit nici cea care îi încuraja, aceasta și filmând incidentul și oferind ”sfaturi tactice”.

Bataie ca-n sapte pacate, intre romani si ucraineni, pe o plaja din Mamaia! Video

Bătaia a durat câteva minute bune, unul dintre tineri sfârșind cu capul spart. Tabăra victorioasă probabil că a petrecut până la răsăritul soarelui, că doar școala s-a terminat.

Ce spun polițiștii

Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind mai multe persoane care s-ar fi agresat fizic reciproc pe o plajă din municipiul Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 25 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cauză cercetările continuă în vederea identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun.

Bataie ca-n sapte pacate, intre romani si ucraineni, pe o plaja din Mamaia! Video

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste T*igani.
3
0
p*****l. Orice lake poate sa arunce un pumn aiurea 5 pe langa unul nimereste razam. Totusi, trebuie limitata violenta caci consecintele urmate in urma unei nopti dominate de alcool pot fi foarte necrutatoare. Iar pulifricii astia trebuie indrumati de tatii lor. E usor sa dai cu pumnu si sa iti bagi piulea. Mai greu este sa iti pastrezi caluml si sa iti folosesti capacitatea intelectuala pentru a preveni si a castiga un duel verbal. In fine...faceti ce plm vreti terminatilor si in trafic vad o groaza de zmei cu tupeu.
5
1
Daca erau ucrainieni, credeti-ma ca nu mai ramanea picior de CO.CALAR TI.GAN !!! Un singur ucrainian adevarat, da MU.IE la 10 TI.GANI PESEDISTI deodata !!! TAR.FA care incuraja TI.GANII sa loveasca, este o CU.RVA MINORA PENALA, care SU.GE PU.LA pentru 20-30 de lei !!!
12
14
Daca erau ucrainieni, credeti-ma ca nu mai ramanea picior de CO.CALAR t***n !!! Un singur ucrainian adevarat, da MU.IE la 10 t****i PESEDISTI deodata !!! TAR.FA care incuraja T*****I sa loveasca, este o CU.RVA MINORA PENALA, care SU.GE PU.LA pentru 20-30 de lei !!!
10
13
Copila aia la cum vorbea o sa ajunga pe centura garantat si papagalii aia au sarit 20 pe 4 ucrainieni , nu uitati ca ucrainienii sunt rai si nu uita , sa vedeti cand ne incaleca
14
21
mwwwweee ukrainaaa
26
35
Pushlamalele merita a fi reeducare.
15
2
tipa ca din gaura de p00la!
17
2
Ce animale,ar trebui sa se sesizeze politia
18
3
trebuie să fie pe câmpul de luptă luptând până la ultimul ucrainean!! Asta oameni problematici si alcoolici!!!
34
25
I-am bătut de s-au c***t pe noi!!
19
12
Sa ne sugii chiloti, de mazist nenorocit!!
11
33
incredibil ce animale .. se vedea ca baiatul ala nu cauta deloc scandal dar se umflase taratza in cacatii astia .. nu mai zic de bagaboanta care filmeaza .. ce sa faci..cand in trending sunt toti distrusii si toti t.i.g.a.n.i.i. nespalati .. de acolo isi iau p.i.z.d.e.l.e. astea lumina
49
4
Jeane, daca nu era Ucraina, rusul iti facea rozeta T*******r.
37
32
Batai pe plaja,batai in trafic,accidente rutiere grave,inecuri,educatie la nivel scazut intr-un cuvant! Si sezonul pe litoral abia a inceput!
32
1
Muee Ucraina, batuti si dati afara din tara. Mue C*******r care ii sustin pe banii nostri!
32
47
La cata slugarnicie a aratat plavanul fata de astia e normal sa ia romanii de fraieri
29
22
Sperc ca au castigat ai nostri cu 3-0 ca la fotbal !
33
45
Gen Z la munca nu mai stati pe.plaji cluburi golaneala la munca cand ca maine poimaine va mor sponsorii adica bunicii cu pensii de la bulgari si veti ajunge cersetori
37
9
Au avut noroc ca nu erau ucrainieni prin zonă ca le găureau curul la toți
30
30
Și japita aia de strigă să îl lovească, e tot din alea care când le face unu cwrve strigă după drepturile femeilor
53
2
DUPA CE I AM PRIMIT LA NOI,I AM OMENIT LE AM PLATIT CAZARE,MANCARE,BAUTURA DIN BELSUG,EI NE MULTUMESC SARIND LA BATAIE.ASA NE TREBUIE DACA DAM ATENTIE POPORULUI ASTA DE SALBATECI,ALCOOLISTI.FUUTUI AN GURA DE RUSOFONI SALBATECI.DATII AFARA SA MEARGA LA RAZBOI SA SI APERE TARA.DUPA CE SE TERMINA RAZBOIUL SA VEDETI CUM O SA NE TRATEZE.ASTIA NU MERITA MILA.
45
70
Bataie in Eforie,bataie in Mamaia si va minunati de ce nu mai vin turistii .
47
0
Ce boschetari ordinari.
57
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510