REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BĂTAIE CU TOPOARE și CUȚITE! TREI FRAȚI din Medgidia au ajuns la ÎNCHISOARE!

BĂTAIE CU TOPOARE și CUȚITE! TREI FRAȚI din Medgidia au ajuns la ÎNCHISOARE!

Replica API 20 aprilie 2019 | 00:49 435

Trei frați din Medgidia au ajuns după gratii, fiind condamnați la închisoare cu executare în urma unui scandal petrecut în 2011, în care și-au atacat verii primari, care locuiau în curtea învecinată, cu un topor, un cuțit și o lopată. Întreg scandalul, în urma căruia trei persoane au ajuns la spital cu răni grave, a pornit de la gestul unui copil cu deficiențe psihice, care a ridicat fusta unei mătuși, în glumă!

Joi, 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia i-au depistat pe trei bărbați, toți din municipiul respectiv, pe numele cărora Tribunalul Constanța a emis mandate de executare a pedepselor cu închisoarea. Cei trei sunt frați și au fost condamnați într-un dosar în care au fost judecați pentru tentativă de omor sub forma violenței în familie și loviri și alte violențe. De menționat că anul acesta se împlinesc opt ani de la comiterea faptei pentru care au fost condamnați cei trei. Cei trei sunt Erdinci Șaip, de 42 de ani, Tanior Șaip, de 44 de ani, și Sesghin Șaip, de 45 de ani; primul a fost condamnat la opt ani și șase luni, al doilea la opt ani, iar al treilea a primit o condamnare de 2 ani și 10 luni.

Astfel, potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 24 aprilie 2011, în jurul orei 19,45, mătușa celor trei inculptați se afla pe stradă, când un nepot al inculpaților, care are probleme psihice, i-a ridicat fusta, în glumă. Femeia a mers la poarta curții unde locuiesc inculpații, unde s-a luat la harță cu cumnata ei, bunica minorului, reproșându-i că nu educă nepotul obraznic. De la aceste vorbe până la un scandal în toată regula nu a fost decât un pas! Auzind gălăgie, din casă au apărut cei trei inculpați, care au fugărit-o pe femeie, au urmărit-o până în curtea ei – aceștia fiind vecini! – au aruncat cu pietre înspre ea și fiul ei, au lovit-o cu o lopată. În apărarea femeii au sărit trei nepoți și fiul ei, toți trei fiind victime ale violenței celor trei inculpați.

În cursul anchetei s-a stabilit că Erdinci Șaip și-a înjunghiat vărul primar cu un cuțit în torace – leziuni pentru care victima a avut nevoie de 16 – 18 zile de îngrijiri medicale – punându-i viața în pericol. Fratele său, Tanior Șaip a lovit victimele cu o lopată, iar Sesghin Șaip cu o toporișcă. În urma agresiunii, o victimă a suferit leziuni corporale grave, având nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale, iar o altă victimă a suferit leziuni pentru care a avut nevoie de 75 de zile de îngrijiri medicale.

În timpul cercetării penale, cei trei frați nu și-au recunoscut faptele.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lipsa de educatie si cultura la aceasta etnie tiganeasca ..va duce la mari probleme foarte grave in romania inclusiv europa ..deja se vad rezultatele ..
0
0
La puscarie cu corile bag pula in rasa lor
1
1
@13:32 mjnim doua motive si anume 1. Pt ca e la fel de actuala ca acum 10 ani si va fi si peste 10 ani. 2. Daca cititorii click-aie si are vizualizari, se castiga din reclamele afisate.
1
2
De ce nu scrieti un articol cu o fapta din 1990 ????
4
4
Sunt romi sau tigani???
4
0
Obisite si jegoase
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218