REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

BĂTAIE DE JOC CU REABILITAREA CAZINOULUI!

BĂTAIE DE JOC CU REABILITAREA CAZINOULUI!

Replica API 29 octombrie 2019 | 01:20 447

În şedinţa de Guvern, de azi, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că marți va fi semnat contractul pentru demararea lucrărilor de reabilitare a Cazinoului Constanţa. Vicepremierul Dan Suciu a fost delegat pentru a veni la Constanţa, în vederea finalizării procedurilor de atribuire a contractelor.

“După zeci de ani de așteptare, mâine, unul dintre simbolurile României – Cazinoul din Constanța – va avea garanția că va fi refăcut. Guvernul nostru a reușit, în ciuda multor contestații, să pregătească în detaliu proiectul, astfel încât să ne asigurăm că acest obiectiv simbol va fi reabilitat. În această noapte, la ora 12.00, expiră și ultimul pas procedural pentru atribuirea contractului de reabilitare. Domnule vicepremier Suciu, ați arătat cum trebuie să acționeze un ministru implicat. Vă rog ca mâine să fiți la Constanța și să vă asigurați că acest contract va fi semnat! Viorica Dăncilă”, a scris Primăria Constanța pe pagina de facebook.

Ulterior, a venit şi vestea proastă pentru toţi cei care şi-au făcut speranţe!

Firma care a depus contestaţie şi anterior A REVENIT CU O NOUĂ CONTESTAŢIE! Este vorba despre Eldiclau - detalii AICI!

vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/fagadau-mesaj-pentru-firma-care-a-contestat-licitatia-pentru-restaurarea-cazinoului-403060/

M.P., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
USR-ul sa traiasca, impreuna cu toti acoperitii care sai care sustin si finanteaza din umbra acest partid, cu tot cu sponsorul TENDER CARE FACE AFACERI CU RUSII ! Se dau peste cap sa opreasca tot ce se face in aceasta tara astfel incat sa manipuleze opinia publica. Noi, oamenii suntem de vine pentru ca visam la cai verzi pe pereti ! Primare, semneaza contractul chiar daca e facuta contestatie!
2
5
mai multa ca ma-ta nu ia nimeni , nevasta-ta face duet rotisor cu fiica-ta iar tu , jegosule , postezi . Esti plin de cacat la gura , de la micul dejun ca altceva n-ai ce manca. Handicapatule , familia ta stie ce faci , vino cu nevasta -ta sa vezi reactia ei cand ma vede , si atunci sa te vad , arogantule ....cum pleci singur acasa ....
3
4
Stim ca firma care tot depune contestatii Edilclau este agreata de voi. sau cineva din SRI are vre- un interes sa nu fie reabilitat Cazinoul..De ce mama naibii nu interveniti?Stiti doar sa ascultati telefoanele si sa faci dosare la comanda...Degeaba dati in Fagadau..este prea mic sa poate face ceva , chiar daca isi doreste.Intrebati-l pe Klaus si SRI de ce nu se vrea reabilitarea Cazinoului?Care vrea sa il cumpere si Fagadau ii incurca ...si uite asa dau in cap PSD-ului ca nu au reusit reabilitarea Cazinoului , cand de fapt serviciile lucreaza DIN NOU.Sa va ia dracu de nemernici.
5
5
nu au banii pentru lucrare, sunt intelesi cu cei care contesta. Inca o minciuna marca psd.
3
6
Sper ca guvernul sa trimita controale la aceste firme care au contestat politic reabilitarea Cazinoului.
4
0
PSD dar nu votez Fagadau!
1
6
Se da ocazia unor firme de apartament si fara experienta dar cu lipici la bani publici sa conteste intr-una tot felul de baliverne. Si uite asa sta blocata o licitatie ca nu-i convine nu stiu cui. O mare tampenie cu contestatiile astea. Unii pot sa conteste la nesfarsit...si uite asa...nu se mai face nimic in tara asta de kkt cu oameni de kkt
6
1
Primaru fagabou un cretin a distrus orasu cu blocuri
10
6
Iar contestatie ???? Chiar nu se poste lua o masura ? Aceeasi firma ??? Cine in spatele firmei si care e obiectul de activitate al firmei ???
8
1
ce mama dracu mai semneaza vaca asa ca e demisa
7
5
Daca ar avea bun simt si simtul relitatii, nesimstiti de parlamentari, indiferent de partid, ar trebui sa isi dea demisia. Si ei si umflatul de Stroe si toti decidentii din Primarie si Consiliul Judetean. Inclusiv conducerea Prefecturii! Toti , in frunte cu nesimtitul de Moga Nicu, cel mai ordinar mincinos din istoria recenta a Constantei. Toate lichelele astea au spus ca rezolva cu repararea Cazinoului, cu aducerea gazelor pana la Mangalia, cu constructia unui spital, cu o sala polivalenta, cu investitii multe si importante, cu noi parcuri..Si nimic, mult cacat mancat si poze peste poze!
7
3
S-au incapatinat sa nu modifice legile achizitiilor pe principii europene si acum speram sa le modifice PNL. Asa s-a impiedicat cu stangu-n-dreptu PSD prin incompetenta pana cand au fost dati afara de la guvernare. Anormalitatea asta cu constestatiile a blocat multe lucrari importante in Romania.
10
4
cine va zis voua treaba asta?
2
1
Isi bat joc de oras, sa va uitati pe proiectele pe care le va vota pe banda rulanta consiliul local comstanta pe data de 31. Bataie de joc
11
3
Stim clar ca maine pt PSD inseamna niciodata!
15
5
si cand se termina aceasta reabilitare? peste inca vreo 10 ani?
3
3
Noul guvern nu ar trebuie sa ii mai interseze de cazionou, PSD a spus ca il reabiliteaza si nu au facut acest lucru timp de 2 mandate. Acum PSD sa isi asume noul guvern trebuie sa il lase asa cum este si PSD sa isi asume aceasta vrajeala.
5
5
neam cam saturat de vrajala, ce mai e acolo de reabilitat?
12
5
In sfarsit sper ca s-a depasit pragul critic.
5
1
Cazinoul este intr-o situatie critica. De peste un deceniu aceasta cladire simbol se degradeaza sub ochii tuturor politicienilor si al administratiilor ticaloase si impotente. Rusine!
20
1
asta a cata minciuna mai este? de ani de zile se tot apuca dar de inceput nu se incepe, ei doar se apuca
20
4
Degeaba, vine guvernul meu si blocheaza totul in Constanta, la rectificarea bugetara dar si in bugetul pe 2020 vor fi scoase finantatile pentru reabilitarea Cazinoului si sala polivalenta.
15
17
v-a ajuns cacatul pana sub nas futu-va-n gat de hoti !!! Veorico ti-as da muie da mi-e o silaaa...
27
17

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102