REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bătaie de joc în Parcul Tăbăcărie! Au intrat cu mașinile până pe spațiul verde

Bătaie de joc în Parcul Tăbăcărie! Au intrat cu mașinile până pe spațiul verde

Replica API 11 septembrie 2017 | 00:00 324

Parcul Tăbăcărie este ultima oază de liniște pe care constănțenii o mai găsesc în orașul acesta. Cel mai mare parc din municipiu este asalatat zilnic de oameni care vor să se relaxeze. Unii ies la plimbare cu copiii, alții cu animalele, iar alții scot... mașinile la plimbare, la iarbă verde.

Se spune că mersul pe jos, face piciorul frumos, dar mulți se pare că obosesc atunci când vine vorba de o plimbare în parc. Așa că varianta cea mai bună este să vină cât mai aproape de destinație cu ajutorul autoturismului. Așa se face că în acest weekend mai multe autoturisme au fost surprinse în interiorul parcului, una dintre acestea chiar intrând pe spațiul verde. Reamintim șoferilor că amenzile sunt usturătoare și că ar trebui să respecte legea atunci când își asumă anumite acțiuni. Persoana care este identificată la volanul unui autoturism parcat pe spațiul verde poate fi sanctionată contravențional pe loc cu amendă cuprinsă între 400-800 lei conform HCL 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragilor nemultumitilor terminati cu kkcismele.Cit is eu la primarie nu cred sa aveti vrun comentariu.Sint rudele mele de la Brasov.Trebuiau sa merga haaat pe jos pf parcul piticilor?.Hai sa fim intelegatori sa ma fac de rusine in fata rudelor nu nu se cade.
0
0
HCML sa il aplice
0
0
Daca s-ar aplica ferm legile, asa cum se intampla in tarile civilizate,necioplitii nu s-ar civiliza,dar macar ar evita sa-si pericliteze economiile. Cu siguranta ca si in acele tari civilizate sunt multi dobitoci ce ar avea acelasi comportament ca si alor nostri, la acelasi mod de aplicare a legilor.Cu educatia este foarte greu pentru enorm de multa lume,ramane coercitia, ce sa-i faci...
5
0
Nu este nevoie de sanctiuni, este nevoie de montarea unor sisteme de spart cauciucurile masinilor daca patrun in zona delimitata, si inclusiv Satul de vacanta, zona casutelor...
4
0
Aici e vorba de lipsa de educatie si bun simt. Si se pare ca in Constanta numarul cocalarilor si al semianalfabetilor il depaseste pe cel al oamenilor educati. In primul rand vina e a primariei pt ca nu a luat toate masurile ca sa impiedice accesul cu masina in parc, apoi e al Politiei Locale care nu face nimic in orasul asta. Pacat de oras
8
0
Dac ce vreau eu ca sunt smeker. Eu si makidonii mei stapanim orasu. Sa va dau...
2
8
astia erau pe lista ca au voie in parc !
1
0
Primaria Constanta a distrus toate ramasitele de parcuri .City Mallul este o catastrofa pentru parcul Tabacarie. .
13
1
PENTRU CE SUNTETI PLATITI , VA BATETI JOC DE ACEST PARC SI DE NOI , CEI CE VENIM SA NE RELAXAM . ORI NE MUSCA ANIM. DE COMPANIE , ORI NE LOVESC MASINILE !!!!
10
1
Cei care intra cu "motoarele" in zona pietonala din piata ovidiu au voie ?
6
0
Pai daca s-a vandut jumatate din parcul Tabacariei ! Daca s-au facut blocuri la 2 metri de alt bloc doar sa fie pe Lapusneanu ! Ce va mai mirati ciocoflenderilor ? S-au rasculat spargatorii de seminte !
12
1
Un idiot care trebuie amendat cu peste 2000 lei , asa cu 800 lei nu ii pasa
14
0
Niste tarani
14
0
Pai da ca constantenii ce pulea mea doar aicieai smecheria politia nu ne face nik ne zice sarumana si tremura cand sta de vorba cu noi ne saluta mereu
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218