REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

BĂTAIE DE JOC ÎN SPITALE! Așa arată mâna unui chirurg, după 12 ore de operație!

BĂTAIE DE JOC ÎN SPITALE! Așa arată mâna unui chirurg, după 12 ore de operație!

Replica API 18 septembrie 2017 | 01:01 561

Postarea de pe pagina personală de Facebook a unui medic chirurg de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara este elocventă pentru bătaia de joc din sistemul sanitar din țara noastră. Dr. Horia Feier, medic chirurg, a postat o fotografie cu mâna sa, după ce a operat mai bine de 12 ore, într-o sală de operații unde temperatura ajunge până la 30 de grade Celsius. Imaginea evidențiază condițiile grele în care sunt nevoiți să lucreze cadrele medicale și cele improprii în care sunt tratați pacienții. „Problema a clima inexistentă: în sală sunt 30 de grade pe monitor, sub scialitică sunt 33, iar sub halat, Dumnezeu știe cât!”, a comentat medicul.

Potrivit medicului, în spitalul respectiv instalația de climă este veche de peste 20 de ani și nu mai este funcțională. Firma care a instalat-o a apreciat repararea instalației la circa 26.000 de euro. Așa că lucrările de renovare întârzie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Credeam ca dupa 12 ore de laba...sau 12 ore de numarat spagile.
0
0
daca as fi inca in campul muncii si daca as fi medic, cu siguranta nu stateam in tara, tara hotilor, borfasilor, excrocilor, penalilor, mincinosilor, analfasbetilor, cretinilor care-si bat joc, la ordinele unui penal, de un popor intreg. Felicit tinerii ce pleaca din tara, tara care nu ii merita. Vor ramane singuri acestia din ciuma rosie
1
1
Sa-i pupi tu in cur pe medici si pe popi!!! Oricum sunt prea bine platiti pentru cat de profesionisti se cred!!! Hadeti sa mai si gandim putin nu doar sa le plangem de mila tuturor prostilor!
7
4
Nu toti care primesc titulatura de doctor in urma examenului se numesc doctori. In special cei din Cta care dupa 10 ani in care freaca coatele de bar la Fratelli au pretentii de salarii mari. Astia care le luati apararea, de alte meserii nu ati auzit? Inginerii nu invata la fel de mult sau cum? IT-istii? De ce sa fie doctorii mai presus?
4
2
Si cretinii care critica medicii vor avea nevoie de acestia candva. Cretinii curului nu sunt in stare sa citeasca etichetele de la produsele din rafturi.De unde sa inteleaga cam cat se invata ca sa ajungi medic si ce inseamna sa muncesti pana la epuizare ? Bine ca pleaca doctorii din tara,asa popor ostil celor ce fac treaba se poate trata si singur,ca e destept,ia de pe Facebook orice,si doctorii sunt considerati la nivelul cel mai de jos,ceva gen politicieni,securisti sau chiar cretinii ce critica orice merge bine.
5
3
madicii sunt prost platiti. d-aia muncesc mult ; ca sa aibe bani ! daca erau destepti plecau !
2
5
Desteptilor, daca pleaca si acesti medici pe care ii criticati atata, va fi vai de capul nostru. Va veti trata cu leacuri babesti...
9
2
Inteleg ca au mainile asa dupa operatii pentru ca ei doresc sa faca un numar mare de operatii zilnice cand le sosesc materialele pentru operatii ca este rost de spagi dupa o zi de operatii merg la clinicile lor private si cu clientii culesi din spitalele de stat si ii jumuleste si pe acolo de bani asta este sistemul sanitar in Ro de ce nu recunosti si spagile culese si ce clinici aveti si case si conturi farmaciile din jurul unor spitale sant si astea clica lor unde trimit rudele operatilor sa vumpere diverse tratamente chipurile lipsa din spitale nu virbesc ce ustensile de categorie inferioar
10
4
Tot cu aia dar inainte de operatie asa , sa fie cu mainile curate
5
7
Trist!! Cum sa tii medici buni in tara, in asemenea conditii?! Tu, spagarule de mai jos, de ce trebuie sa generalizezi?!! Sunt si medici cu coloana vertebrala....
16
3
Tot cu mana aia ia spaga ?
10
18
Of saracutiii !
9
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614