REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

BĂTAIE DE JOC la o școală din Constanța! „Ce facem cu elevii noștri care îngheață în clase? Ne aude cineva?”

BĂTAIE DE JOC la o școală din Constanța! „Ce facem cu elevii noștri care îngheață în clase? Ne aude cineva?”

Replica API 11 decembrie 2017 | 00:52 1528

Directorul Școlii Gimnaziale nr. 7 „Remus Opreanu”, Aurora Suba, a reclamat, astăzi, pe pagina personală de Facebook, o situație neplăcută din cadrul instituției de învățământ: elevii sunt nevoiți să învețe în frig! Profesoara a apelat la această metodă de a atrage atenția asupra problemei cu care se confruntă, după ce a constatat că, tipic obiceiului românesc, nu găsește soluție la instituțiile abilitate pentru remedierea situației.

„Radet Constanța nu se dezice în privința "calității " serviciilor sale și a respectului față de populația orașului.De pe data de 06.12.2017 în Școala Gimnazială nr.7 Remus Opreanu Constanța nu este căldură.La temperaturile existente vă puteți închipui ce "atmosferă plăcută "este în toată școala!Am sunat peste tot ca să putem remedia situația, nimeni nu știe nimic! Să-l întrebăm pe Dorel poate știe el ceva? Ce facem cu elevii nostri care îngheață în școală?Oare este posibil să ne audă cineva? Până atunci, mulțumim din inimă Radet -" energia confortului tău" , halal confort!”, este mesajul directorului instituției de învățământ.

Iată ce spun reprezentanții RADET

Contactați de reporterii „Replica de Constanța”, reprezentanții RADET au precizat că au avut o avarie la punctul termic de care aparține unitatea de învățământ, iar în cursul zilei de astăzi, în urmă cu puțin timp, s-a reluat furnizarea agentului termic.

„În după amiaza zilei de vineri, 8 decembrie 2017, (și nu în data de 6 cum spune doamna director Suba), a apărut o avarie pe coloana care alimentează Școala nr. 7 cu caldură, această școală având coloană separată de restul cartierului. Ca proprietară a conductei respective, unitatea școlară ar fi trebuit să-și repare pe cheltuiala proprie conducta care face legătură cu punctul termic. RADET Constanța a avut însă în vedere ca până ce unitatea școlară va reuși repararea conductei, va trece o perioadă mai lungă de timp, fapt ce va determina ca lipsa căldurii în școală să creeze disconfort termic și să afecteze procesul de învățământ.

RADET a intervenit cu forțe proprii, a depistat și a remediat avaria respectivă, iar astăzi. 11 decembrie 2017, la ora 11:00 școala a fost conectată la caldură, fără costuri din partea acesteia.

În jurul orei 14:00 am verificat personal situația și am constatat în prezența doamnei director adjunct Stoica Mirela (doamna director Suba nefiind prezentă în școală la acel moment) că școala avea caloriferele calde. Astfel, unitatea școlară a fost privată de căldură doar în intervalul de vineri după-amiază până luni dimineață, perioadă în care nu s-au desfășurat ore de curs.

Probabil că articolul publicat de doamna director Suba poate fi considerat ca "gest de apreciere" pentru modul în care echipa RADET a intervenit fără comandă din partea școlii și i-a reparat conductele acesteia.

Țin să precizez că nicio persoană din conducerea RADET nu a fost contactată din partea școlii cu privire la această avarie”, a precizat Liviu Popa, din parte RADET.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
directoarea o freaca pe facebook in loc sa-si repare teava. o nesimtita.
4
0
Si la Navrom e la fel
0
0
Astea-s directoare?doua proaste
4
1
Popa prostu minte de ingheata conductele
0
3
Si la Techirghiol e la fel!!!!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614