REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

BĂTAIE DE JOC: mormanele de gunoi reapar pe străzile Constanţei la câteva ore după ce se face curăţenie!

BĂTAIE DE JOC: mormanele de gunoi reapar pe străzile Constanţei la câteva ore după ce se face curăţenie!

Replica API 20 iulie 2018 | 22:42 305

Sursă foto: Felicia Ovanesian, Facebook

Mizerie, focare de infecție, atentat la sănătatea publică – cuvinte „grele” care descriu ceea ce întâlnesc constănțenii pe străzile orașului la tot pasul. De ani de zile, sunt „puncte” în municipiul Constanța transformate de cetățenii certați cu bunul simț în adevărate gropi de gunoi. Fie că este vorba despre terenuri virane, case dărăpănate sau colțuri de stradă, ajung să pună în pericol sănătatea constănțenilor. Locuitorii din zona stadionului Farul atrag atenția că o porțiune de teren amplasată la intersecția străzilor Chiliei cu Panait Cerna, adică fix lângă gardul stadionului, este de ani buni depozit de resturi menajere și alte gunoaie.

O imagine dezolantă, care nu face cinste unui oraș care se dorește european, dar, cel mai important, un risc pentru sănătatea celor care trec prin zonă.

Aproape zilnic, angajații firmei de curățenie strâng mizeria, doar pentru ca, în doar câteva ore, „binevoitorii” certați cu bunul simț și curățenia să arunce din nou mormame de resturi menajere și alte gunoaie.

„Poliția Locală și Garda de Mediu Constanța! Două instituții inutile, prin grija cărora ne vom confrunta cu focare de holeră. Astăzi (n.r. luni, 16 iulie a.c.) am formulat sesizare oficială, peste 30 de zile îi dau și în judecată!”, a postat pe pagina personală de Facebook avocata Felicia Ovanesian, membră a organizației Constanța Altfel, atrăgând atenția că se poate vorbi inclusiv despre un atentat la sănătatea publică.

Se impune subliniat că, potrivit reprezentanților Poliției Locale Constanța, în zona respectivă au fost aplicate în mod frecvent sancțiuni pentru faptul că nu este păstrată curățenia și li s-a atras atenția celor din zonă să nu mai depoziteze gunoaie pe spațiul respectiv. De asemenea, polițiștii locali vor realiza, în zilele următoare, o nouă acțiune.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era mult mai bine pe vremea lui Mazare, cu Gabi Stan si Pripisi la politia locala, acum cu militieni inchipuiti gen Top Gun Dogaru si denuntatorul Encica, numai spagangii imputiti si puturosi, ce sa faci? Constanta machidonizata si cipanizata care protejeaza intreaga tiganime locala, ce ocupa toate casele de stat din centre de la fostul Icral, este abandonata de actuala administratie.
2
2
scoateti fratilor politia locala din birouri si reziliati odata contractul ala cu firma abonata la banii nostrii, nu vi se pare mai normal asa?
8
0
Pierdere de timp !Constanta altfel, va fi numai dupa ce va fi "curatata " definitiv firma Polaris si functionarii care le-au DAT contractul plin de caractere nepermise....
5
0
hotii de la polaris,famiglia martin, comanda aceste articole pentru a devia discutia si a invinovati cetatenii.Gunoaiele din poze stau acolo de cel putin o luna. Muie martin, muie fagadau !
8
1
Mergeti in parcarea pietei de la Tic-Tac sa vedeti ce e. Plin de cartoane si pet-uri. Au gonit tiganii care le strangeau, ii luau costita din fasole lui Martin
4
0
Ar fi perfect sa copiem stilul de amendare aplicat in tari precum Austria,Ungaria,Germania. Si acolo daca legile ar fi ca la noi si aplicate ca la noi,sa nu credeti ca ar fi altfel decat la noi. Doar cu vorba buna te poti intelege eventual cu catelul tau,nu si cu oameni marlani educati prost,caposi in nesimtirea lor.
1
1
Ar trebui eleminata definitv cauza. Adica, evacuate putorile alea care au frezoane daca muncesc, si numai atunci va fi curat. Mutati la tara si sa se ocupe cu muncile campului; nu au ce cauta in oras ! Mereu m-am intrebat daca cineva le-a verificat actele caselor in care locuiesc ??!!
7
0
In Constanta pute a orient, populatia in majoritate, este primitiva din toate punctele de vedere.
5
0
RROMania cea mai jegoasa tara din Europa
4
0
politia locala e de cacat
3
0
pai daca ciorile de la polaris vin 1 singura data pe saptamansa stranga gunoiul in cartierele de case ce pot romanii adevarati sa faca ?
2
3
Itule dormi?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614