REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bătaie de joc şi atentat la siguranţa şoferilor pe DN 3! Bani mulţi daţi pe o lucrare făcută de mântuială!

Bătaie de joc şi atentat la siguranţa şoferilor pe DN 3! Bani mulţi daţi pe o lucrare făcută de mântuială!

Replica API 1 noiembrie 2017 | 00:00 380

Ce se întâmplă pe drumul naţional 3 (DN 3) este incredibil! Este o situaţie demnă de ancheta procurorilor şi de analiza Ministerului Transporturilor, pentru că, zi de zi, cetăţenii îşi pun în pericol vieţile pe acest tronson pe care administratorii legali (reprezentanţii Regionalei de Drumuri şi Poduri Constanţa) refuză să îl ia în serios.

Începem cu DN 3 Constanţa – Valu lui Traian. Există deja o petiţie online prin care cetăţenii cer montarea de delimitatoare de sens, din beton, pe o anumită porţiune, aşa încât să fie redus numărul accidentelor şi, implicit, a victimelor. Ideea este susţinută şi de către şeful IPJ Constanţa, numai că încercările de a obţine un punct de vedere pe acest subiect de la directorul Regionalei de Drumuri au eşuat. Sperăm ca ideea să intre măcar în analiza ministerului de resort, la un moment dat, când se vor rezolva alte mari probleme din domeniul infrastructurii ţării noastre.

Însă, situaţia este şi mai gravă pe DN 3 pe porţiunea Urluia – Băneasa şi chiar dincolo de Băneasa. Pe acest segment de drum au avut loc accidente grave, iar reporterii Kanal D au descoperit ceva incredibil! La mijloc este o adevărată bătaie de joc pe banul public (5 milioane de lei pentru aşa-zise reparaţii!!!), cu consecinţe negre: zeci de şoferi au fost victimele unor accidente serioase, după ce maşinile lor au derapat pe criblura de pe şosea şi au intrat în copacii de pe marginea drumului. De vină este, conform autorităţilor, o companie privată care a făcut lucrări de mântuială, relatează reporterii Kanal D. Cum a fost posibil ca o astfel de lucrare să nu fie supravegheată de administratorul de drum, adică Regionala de Drumuri şi Poduri?! Marin Dima, şeful regionalei, are explicaţii, după cum reiese din materialul următor:

http://www.stirilekanald.ro/drumul-national-al-mortii-din-constanta-zeci-de-soferi-au-intrat-cu-masinile-in-copacii-de-pe-marginea-drumului-care-este-cauza-17358289

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614