REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bătaie în cartierul Columbia din Cernavodă, unul dintre cei implicați a fost mușcat de nas

Bătaie în cartierul Columbia din Cernavodă, unul dintre cei implicați a fost mușcat de nas

Virgil STOIAN 31 octombrie 2022 | 00:00 1874

Cartierul ”Columbia” este cunoscut în Cernavodă ca fiind unul destul de rău famat, aici întâmplându-se destul de des scandaluri, încheiate cu bătăi. Un astfel de scandal s-a petrecut între Cornel Cramarenco și Nicușor Aurel Dadu, după ce aceștia s-au amețit bine de tot. Pe fondul unui conflict anterior, între cei doi a izbucnit un conflict, Cornel Cramarenco lovindu-l cu pumnul în față pe Nicușor Aurel Dadu. De frică, acesta l-a mușcat de nas pe Cramarenco. Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis condamnarea lui Nicușor Aurel Dadu la 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare,  pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, în timp ce Cornel Cramarenco a primit 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Sentința a fost dată pe 5 octombrie 2022 și nu este definitivă, pe 30 martie 2023 urmând a se judeca apelul.


Potrivit declarațiilor lui Cornel Cramarenco, la data de 12.04.2020, în jurul orei 17:00, aflându-se în stare de ebrietate, se deplasa către domiciliul său, când s-a intersectat în cartierul Columbia cu Nicușor Dadu, care l-a lovit cu pumnul în zona feței, fără motiv. Cramarenco a arătat că a ripostat şi cei doi s-au dezechilibrat, acesta căzând peste Dadu, care l-a mușcat de nas, după care a fugit către locuinţa unchiului său. A mai relatat Cramarenco că l-a urmărit pe Dadu până la locuința unchiului său, unde acesta l-a agresat fizic, moment din care nu își mai amintește nimic. Cramarenco a mai declarat că nu își amintește să îl fi lovit cu pumnul pe Dadu.

 

Dadu spune că l-a mușcat de nas ca să se apere

Nicușor Dadu a declarat că Cramarenco a adresat injurii mamei și concubinei sale, astfel că a ieșit să se ia de el. După ce a primit un pumn care l-a trimis la sol, Duda a încercat să scape de agresor, și l-a mușcat de nas.


La individualizarea pedepsei, instanța a avut în vedere modul şi împrejurările de săvârșire a faptelor, valorile sociale lezate şi ocrotite de normele penale, respectiv relațiile sociale vizând integritatea fizică sau sănătatea persoanei, urmările produse, impactul social negativ la comiterea unor astfel de fapte, care atrag în mod necondiţionat oprobriul public, şi impun, corelativ, o reacţie fermă de reprimare şi sancţionare din partea autorităţilor judiciare, dar şi datele personale ale inculpaţilor. Astfel, ambii inculpații au antecedente penale, fără școală și fără ocupație.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ii mai place lui Comandasu sa scrie sub anonimat. Are și nume de fata. O fi pe invers
0
0
Va pot confirma eu ca e adevărat, Steflea e nasu cuplului Ion & Pismis și protectorul lui Memet..... Când o să-i iau eu locul o sa vedeți o schimbare.......
1
0
La tura de noapte patrula de Pol loc formata din Pismis N si Ion Veronica stau la pod Sf Maria sa ne ia șpagă, după care pleacă la ea acasă ii da un nr și sa terminat noapte, Steflea știe sa nu ia masuri ca e nasul lor.
2
1
columbia e zona libera a urbei asa de dezvoltate in ultimi ani, locuri de ...fumat, de scandaluri, jucuri de noroc , pareuri si comert ...stradal !
4
0
Ce pretentii sa avem daca proxenetii si interlopii erau protejati de seful politiei Cernavoda Emilian Nicolaie ,acum mare sef in PSD (bravo PSD ati mai racolat un puscarias)
5
0
Da’ repede i-ati mai condamnat,nu a durat 10 ani ca sa se prescrie…Se pare ca holandejii stiu ei ceva despre justitia romana…
3
1
Napalm?
7
0
Si la Mangalia la fel investesc in case in cartierul COLONISTI si nu-i intreaba nimeni de unde au bani.Cred ca sunt bara bara cu DIICOT si MILITIENII.
7
1
Orașul de pe malul Dunării se lauda cu nume sonore care și-au construit imperii fara munca.Va invitam în orașul acvariilor să vedeți ce case și mașini au cei care muncesc și ce vile și limuzine au cei care nu muncesc.Traiasca prostitutia in Cernavoda.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614