REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bătaie între două găşti de ţigani, în Lumina: şi-au dat cu toporul în cap din pricina unei maşini cu numere de Bulgaria

Bătaie între două găşti de ţigani, în Lumina: şi-au dat cu toporul în cap din pricina unei maşini cu numere de Bulgaria

Replica API 25 martie 2014 | 00:00 308

Urlete, ameninţări şi topoare fluturate în vânt! Aceasta a fost atmosfera ce a pus stăpânire pe curtea unei locuinţe din localitatea constănţeană Lumina, în seara de duminică, 23 martie. Oamenii legii din cadrul Secţiei Rurale Mihail Kogălniceanu au fost sesizaţi de către vecini să intervină, întrucât mare haos se instalase. Din câte se pare, scandalul a izbucnit între două grupuri de etnie romă, care efectuaseră o tranzacţie cu puţin timp înainte, fiind vorba de o maşină cu numere de Bulgaria, vândută la preţul de 400 de euro.

Cumpărătorii au dat doar 300, menţionând că urmează să achite şi cei 100 de euro ulterior. Numai că, nu prea s-au ţinut de cuvânt, motiv pentru care vânzătorul şi-a luat vreo 5 amici şi a plecat, înarmat cu topoare, la locuinţa datornicului. Au intrat în curte, au avut loc schimburi de replici, după care s-a trecut la violenţă. Un individ a primit o lovitură în cap, ajungând la spital. Alţi doi bărbaţi au suferit traumatisme minore, având şi ei nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii au spus că, întrucât scandalul a avut loc în curtea locuinţei, agresorii sunt cercetaţi pentru violare de domiciliu, loviri şi alte violenţe. În plus, cele două grupuri s-au cam împăcat, la Poliţie nefiind înregistrată vreo plângere. "La data de 23.03.2014, ora 19.40, lucrătorii Postului de Poliţie Comunal Lumina au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, într-un imobil situat pe strada Narciselor a avut loc un scandal. Deplasaţi la faţa locului, oamenii legii au identificat 3 persoane care susţin că au fost agresate de 6 bărbaţi. A fost solicitată o ambulanţă care i-a transportat la sediul SCJU Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale, nerămânând internaţi. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că, pe fondul unei neînţelegeri privind o tranzacţie auto între P. R. şi T. A. F. şi rambursarea unei sume de bani datorate, agresorii au pătruns abuziv în imobilul situat pe strada Narciselor, unde i-au agresat pe cei 3. Victimele nu au formulat plângere până în acest moment, rezervându-şi acest drept", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367