REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

BĂTAIE ÎNTRE ROMI ȘI AGENȚII DE PAZĂ ZIP, PE UN BULEVARD AL URBEI

BĂTAIE ÎNTRE ROMI ȘI AGENȚII DE PAZĂ ZIP, PE UN BULEVARD AL URBEI

Replica API 15 februarie 2019 | 13:11 708

Scandal monstru în incinta unei săli de jocuri de noroc de pe bulevardul Soveja, Constanţa!

foto: ct100.ro

Din primele date oferite de oamenii legii, rezultă că "un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice ar fi avut un conflict cu un agent de pază al unei societăți comerciale (profil: jocuri de noroc). Paznicul ar fi fost lovit, moment în care a fost apăsat butonul de panică, iar agenții de pază au intervenit, îndepărtând persoana în cauză, aceasta fiind predată polițiștilor în vederea lămuririi situației de fapt", au precizat oamenii legii.

În realitate, susțin martorii, de la conflictul între bărbatul recalcitrant și paznicul societății, s-ar fi ajuns la o întreagă bătălie: "Au venit toți în ajutor, au sosit și cei de la firma de pază Zip, s-au încăierat și au blocat întreaga stradă! A sosit Poliția și s-au răsfirat toți. Dar, a fost o adevărată nebunie, Poliția să nu spună că n-a fost mare lucru!", a declarat un martor aflat în zonă.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde si pana unde structuri militare la zip Au si ei niste bocanci si un combinezon Si un sef imitatie de mason cu iluminatii pe gat si aere de mare colonel si gata. .smardoilor usor cu talentele ca doar la oameni amarati va faceti numarul sa imi aduc aminte cand a murit saceanu. Ca a iesit din spital insotit de oamenii lui, cu tot zipu care era in curte si nici ora de vizita nu era Si nici frustratii de la zip nu au mai comentat..hai luatio usor cu interventia si smecheriile sunteti doar niste viermi intr-o firma de paza controlata politic, de pe urma carora cineva mananca
0
4
Vreau sa sug pula. Sunati-ma: 0 7 5 7 2 9 1 4 3 1
1
0
Ia uite ce sau adunat ciorile.... Precum mustele.... Ce sapun misto de spalat cainii ar iesi din voi... Din pacate o sa se innegreasca toti.. Dar asta este... Ca sa va vedem sapun, ne asumam riscul..
1
0
Sa ma pi s pe voi
0
0
Muie la toti tiganii! Sa fac sapun din voi, vedea-v-as arsi la Auchwitz!
6
0
Vai pula mea cacati cu ochi care sunteti voi astia de mancati cacat de agenti de la zip futuvangura de sclavi ori sunteti sh voi tot porumbei carbonizati inpuscati trebuiti luavas culuare in pula sh app ag zip nu sunt docheri sau moldoveni majoritatea fac parte in anumite structuri militare
4
0
Marele Doru Popa ...Dzeu sa l ierte,Koti Gima,Libana,Dima Sapera,Tudorascu,Romea Zelea etc. Bataie la ghifti in fiecare zi ....
3
2
le sugi pixul celor de la zip...
7
0
ce s-a ales de Timisoara, a devenit orasul tiganilor, nici Constanta nu-i mai departe
2
1
Ciorile sa moara!
7
1
Zip o sa dispara din oras. Va promit ca ii distrugem.
0
23
Felicitari zip ! Tiganii fac nenorociri in oras si politia doarme!
17
1
Ce tare , bravo zip
20
0
Baietii astia sunt un fel de luptatori de gherila contra tiganilor , este singura uniforma care baga frica in smardoi si cocalari ! Bravo baieti !
27
0
Sunt locatari din Henry Coanda. Super zona a devenit. Multumim primariei Constanta pentru andrenalina !
19
0
Fagabou vezi daca de umfla paduchele,iese pe frunte.asa zice un proverb de al natiei tale.Ai inteles ca le-ai data case gratis,fac bani de buzunar vanzand tigari nestingheriti in piete,nu mai tb sa munceasca sa plateasca chiria,ca inainte stateau cu chirie,acum ies la atac.Ai distrus orasul&zona cu HC.Stii cate masini vandalizate si furturi exista in zona?ai transformat zona intr-o mahala,sa iti tii votantii.Nu pui camere ca te vei ingrozi&nu vrei sa ii dai pe toti afara?daca zeci de oameni te roaga sa le muti cartierul la margine,undeva in Palas,tu de ce naibii te incapatanezi?vin alegerile,
15
0
cum ? nu tziganii fak legea ?
10
1
Bravo Societatii de paza ZIP ESCORT !!!! cioriile asa sunt dominate si stapanite cu frica de bataie ..... iar celor care nu va convine va doresc sa vina cioriile peste voi in casa si sa suna ti la politie sa stati 1 ora pana ajunge politia si ei au intinso si sa asteptati identificarea lor VS prinderea lor 5 ani cu incheierea dosarului NUP .
34
0
Sa le rupa capul la toti, sapunul ii asteapta
22
0
sa ii mulgeti pe aia de la zip si puie la ciori
21
2
Fiti mai atenti cand primiti tigani la voi ca sa le luati bani ca astia nu s ca restu lumii leati luat bani si tac .Ei sunt obisnuiti sa fure nu sa fie furati.
24
0
Ciori imputite sa le rupa gaturile bv zip
40
0
Docherii de la zip au rupt muia ciorilor .Bv Zip felecitari !
35
1
Sa mai faca o data ciorile scandal .... cartierul de tinichea al lui Mazare este foarte inflamabil !
34
1
S-au batut ciorile cu analfabetii de la zip .. good job
27
15
De cand plm au ridicat Soveja la rang de bulevard?
18
4
Toti moldovenii docheri din port sunt la zip....huuuu
9
30
maica-ta......
12
8
Despre cine este vorba?
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614