REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bătaie pe bulevardul Tomis, cu pumni, picioare, sticle-n cap: fiul preşedintelui Academiei Gheorghe Hagi, în stare gravă la Judeţean

Bătaie pe bulevardul Tomis, cu pumni, picioare, sticle-n cap: fiul preşedintelui Academiei Gheorghe Hagi, în stare gravă la Judeţean

Replica API 13 octombrie 2012 | 00:00 496

Un grup de tineri s-a luat la bătaie în plină stradă, lovindu-se cu pumnii, picioarele şi dându-şi cu sticelele în cap. Din nefericire, unul dintre aceştia, Paul Mihai Peniu, de 25 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. Din câte se pare, victima este chiar fiul preşedintelui Academiei Gheorghe Hagi.

Poliţiştii Secţiei 3 cercetează mai multe persoane. Derulând şirul evenimentelor, la data de 13 octombrie a.c., ora 04.29, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanţa, în dreptul unei unităţi de alimentaţie publică, are loc un scandal între mai multe persoane. Patrula de siguranţă publică deplasată cu operativitate la faţa locului a identificat două grupuri de tineri formate din Alin M., de 20 de ani, Alexandru M., de 24 de ani şi Advin A., de 24 de ani, pe de o parte, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, şi Claudiu E. I., de 26 de ani, Coralia P. I., de 24 de ani şi Paul Mihai Peniu, de 25 de ani, pe de altă parte, toţi din municipiul Constanţa, cel din urmă fiind fiul preşedintelui Academiei Gheorghe Hagi. Pe parcursul verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, unul din tinerii din primul grup l-a lovit cu o sticlă în zona capului pe Paul Mihai, care în urma loviturii primite a fost transportat la S.C.J.U. Constanţa, unde a rămas internat pe Secţia Neurochirurgie, stabilindu-i-se diagnosticul, "fractură cu înfundare parietală stânga". Persoanele implicate în altercaţiei au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate situaţiei de fapt, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca în funcţie rezultatul examinării medico-legale a victimei, să se stabilească în mod concret încadrarea juridică a faptei şi să se dispună măsurile legale ce se impun. Menţionăm că Paul Mihai Peniu este fiul cel mic al preşedintelui Academiei Gheorghe Hagi, Paul Peniu, şi este căsătorit cu Ioana, din Mangalia, din data de 29 iunie 2009.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367