REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

BĂTAIE strânsă pe SCAUNUL de PRIMAR la COGEALAC

BĂTAIE strânsă pe SCAUNUL de PRIMAR la COGEALAC

Replica API 22 august 2020 | 00:09 5267

Nici nu s-a încheiat bine scandalul la Cogealac, între Cati Hristu și Petrică Miu, cel din urmă manifestându-și supărarea că nu a fost trecut pe lista PSD ca și candidat la primărie, iată că o nouă dispută s-a iscat. De data aceasta, mărul discordiei îl reprezintă listele de semnături ale candidaților Cati Hristu (PNŢC-PSD), Sorin Șapte (PMP) și Gheorghe Alexa (PNL).

Contracandidatul Stere Palas, fost membru al PSD, actualmente candidat din partea Pro România, are suspiciuni că listele de semnături nu sunt tocmai legale. În sensul că multe nume ar fi fost ”scoase din burtă”. Din burta cui ? A candidaților.

Stere Palas

”Există suspiciuni că numele de pe lista de semnături sunts coase din burtă ! Echipele de campanie a candidaților n-au fost văzute pe teren. Sunt jurist de meserie. Informațiile le am din teritoriu”, a declarat, pentru Replica, Stere Palas. Acesta a depus, în acest sens, contestații la legea electorală la Judecătoria Constanța. Însă, magistraţii au respins acţiunile ca tardiv formulate.

În replică, unul dintre cei vizați, respectiv Cati Hristu, a declarat: ”Dânsul a fost dat afară din PSD. Acum candidează, e supărat. Dar e dreptul lui, așa-i politica”, a spus Cati Hristu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vede de la o posta in comentarii sunt cei care imparteau bani lui macavei si-au avut foloase dupa urma lui cati masini case renovari de case bani daca si doctorita a ajuns la bani lui cati dar este mostenire din familie au mana numai de luat
0
0
Foamete invata bunele maniere
3
0
Forta Gigi Alexa , viiitorul primar al Cogealacului! cel mai bun primar , a facut o gramada de lucruri bune !
1
8
paka si cutu au impartit banii in 2016 la alegeri sa iasa macavei si acuma paka pune pe facebuk ca, nu va vindeti votu ! Cat de pervers poti sa fi ! Inganfati toti la pmp cogealac
6
1
Foamete nu stie sa dea buna ziua
10
2
Paca ala nu stie sa scrie vai de comuna noastra daca o sa ne conduca foamete cu cosu bai foamete invatati copii sa dea buna ziua si da si tu ba muie fii om ma foamete
14
1
Dezastru ecologic la statia de asfalt GETNIC de la Seimeni,functioneaza fara filtre!Fum toxic pe toata valea Seimeni!Garda de mediu unsa!
3
0
Tot 500 lei ptr fiecare vot ne dai ca sa Te votam? Poate mai pui si tu ceva in plus anu asta.
14
1
Pai cum se mai posteaza un comment, hop cu 200 de cititori de la Cogealac. Oamenii asteapta anuntul candidatilor cu suma Per vot! Nu-i mai lasati sa astepte, spuneti-le daca tot de la 500 RON se pleaca.
9
1
Paca nici nu este si deja nu se mai suporta. Vai de voi daca iese boul asta primar. Sal duceti sa invete sa scrie si sa citeasca
12
2
Toate ca toate dar Cati, asa cum a fost, a fost singurul primar care a dat paine saracilor !!! E un mare lucru ! Mai ales pentru secolul asta plin de escroci Ce pot sa spun, alexa sau cati va ajunge din nou la primarie, pe altcineva nu ai pe care sa votezi, asta e situatia . Restul sunt de umplutura ! Pacat ca nu avem un om de valoare cu care sa votam
10
6
Ma consider omul potrivit pentru fotoliu de primar.
9
3
E singurul care a ajutat pe toata lumea si pe aia cu bani si pe aia fara.
11
7
Mergi omule la munca si cumparati paine din sudoarea ta nu mai astepta pomana, Caci Cati n-o sa mai fie primar in Cogealac nicu in visele lui cele mai frumoase
10
5
fratilor macavei e cu paka nui votati ca ei isi ridica vile si cumpara masini luxoase un om nea dat paine sa mancam a intrat bogat si a iesit sarac eu votez cati hristu
10
6
MILIARDARILOR DE CARTON , MATACA SANT ATI DUSTRUS COGELACU HOTILOR
10
0
Daca Alexa e cistit sa spuna suma pe care a loato de la CEZ sa dea terenu de la statia de curent de la tariverde Va spun eu 3 milioane de euro bani cu care a cumparat pamunturi . Sapte vrea primar ca a vazut ca e paine de mancat . A avut contracte cu primaria deaia a esit din consilier si vrea patrimoniu comunei
12
1
Sper sa iasa Alexa este cel mai bun dintre toti persoana cinstita
5
18
Ceo sa faca sapte cu foamete cosu si toti ingamfatii pa foamete ala care nu da buna ziua ai uitat ca erai o zdreanta
14
1
Alegerea primarului inseamna candidati la ciolanul puterii, dar care e capabil in mod real sa fie primar?
13
0
LA COGEALAC S-A INSTAURAT DICTATURA . SAPTE-ALEXA-CATI SUNT COMBINATI . CATI ESTE FRATIOR CU ALEXA IAR ALEXA ESTE FRATIOR CU SAPTE . SAPTE A FACUT APA LA RAMNIC SI VREA PATRIMONIU COMUNEI, CATI E DISPERAT CA FARA PRIMARIE E BADE IOANE IAR ALEXA TREBUIE SA TINA BELELELE ACOPERITE . STERE NU ESTE AGREAT DE EI CA LE STRICA INTELEGERILE . LE ESTE FRICA DE EL CUM LE-A FOST FRICA DE FOAMETE IN 2016.
13
2
cum ma sa dezacvtivati comentariile de la Casimceali? Cum sa faceti asa fake news? tatal lui a sponsorizat la greu UDTTR si a fost impus candidat! Oferte din strainatate?ma faceti sa rad! munceste la clinica tatalui, nu a dat in viata lui un interviu pentru angajare! e o cioara vopsita!
4
0
Ce cauta Stere intre gibonii astia! Pai cand te uiti la fetele lor iti dai seama ca astia nu sunt machedoni, astia sunt tiganii machedonilor. Uitati-va fratilor la fetele lor , ce fete de tigani caldarari au! Ma doare in cot de cogealacu asta , nu am fost niciodata , da asa popor prost are de isi pune in frunte giboni ?
14
1
Cati iese sigur...si iar Macavei va deveni sluga...cum a fost toata viata
6
7
Psd, mantaua de ploaie pentru condamnati. In alta ordine de ideii, vesnicul candidat la primaria Cogealac, palas asta, unde profeseaza ca jurist? Faptul ca are o diploma de absolvire a unei institutii de invatamant la distanta, nu-l face automat jurist. Poate ca e invatat cu manglele de pe strada Atelierelor, si striga , hotii, hotii! Acum, ca e psd sau pro, tot un perdant va fi. Te bashi!
6
11
Forta Gigi Alexa , viiitorul primar al Cogealacului! cel mai bun primar , a facut o gramada de lucruri bune !
5
27
E si asta jurist ca si restul, facuti la fabrica de diplome Spirulina Haret! Cum dreaq nu le e rusine sa mai si zica ca ar fi juristi cand ei habar nu au din ce se compune o norma juridica!
19
13
Cum pana mea sa te cheme stere palas....cati hriistu....s.a.m.d.
22
10

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102