REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Bate vânt de execuții în PSD. Bădălău: Este clar că trebuie o analiză

Bate vânt de execuții în PSD. Bădălău: Este clar că trebuie o analiză

Replica API 13 noiembrie 2019 | 03:38 394

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat luni, referitor la rezultatele slabe ale PSD în unele filiale județene, că politica este aritmetică pură, iar cine are rezultate atunci „este clar că s-a și ocupat și are suportul populației” și că o eventuală schimbare a liderilor cu rezultate slabe nu este subiectul principal în acest moment, prioritatea fiind turul 2 la prezidențiale. Bădălău a făcut afirmațiile înainte de o ședință informală a liderilor PSD pentru analiza rezultatelor din primul tur, înaintea ședinței CEX de marți. La sosirea la ședință, numărul 2 din partid, președintele executiv Eugen Teodorovici, a spus că nu respinge schimbarea șefilor județeni care nu au performat.

„Până la urmă politica este aritmetică pură. La sfârșit se numără. Cine are rezultate e clar că s-a și preocupat și are suportul populației”, a afirmat Niculae Bădălău, luni, la sediul PSD, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu ai curaj sa ne vedem? V
3
1
Sa i lingi prostata lui Badalau! Sa i canti Vesnica Pomenire,si sa ti o futem pe obeza aia de nevasta,ca mai bine o sari decat sa o ocolesti
1
3
se pisa badalau pe tine si isi baga pula in ma - ta pt boul pe care l-a fatat !
3
1
Daca punem mana pe tine chiar ca o sa te legam si o sa facem pipi pe crestetul tau!Sa te pazeasca bine SPP ul ca ce pungi cu cacat o sa iti iei peste fata nu o sa le uiti in veci!Nu conteaza unde punem mana pe tine inafara granitelor iti facem o baie in pisat asta ca sa iti aduci aminte manelist imputit!O sa iti bagam scripca pe gat cu tot cu lautari asa ca invita l pe Adre'an Copilul Bionic ca sa il inghiti usor
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102