REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

BATE VÂNTUL în zona CLUBURILOR de FIȚE din MAMAIA!

BATE VÂNTUL în zona CLUBURILOR de FIȚE din MAMAIA!

Replica API 22 mai 2020 | 11:17 2597

1 iunie poate fi data relansării turismului pe litoralul românesc. Prestigioasele cluburi din staţiunea Mamaia duc lipsă de mişcarea din ultimii ani, atunci când în această perioadă distracţia era deja în toi sau pur şi simplu, reprezentanţii cluburilor se pregăteau de încă o rundă de petreceri pentru începutul lunii iunie.

Este trecut bine de mijlocul lunii mai, iar în staţiunea Mamaia încă bate vântul, atât la propriu, cât şi la figurat. Pandemia de coronavirus şi măsurile impuse de autorităţi au ucis voia bună şi nopţile îmbibate în alcool.

Uşi închise şi parcări goale

Parcările cluburilor din staţiunea Mamaia sunt goale în aceste zile, poaste doar în weekend să mai parcheze în aceste locuri câţiva tineri nostalgici de senzaţii tari.

Puteţi urmări imaginile gri şi cluburile care par că vor sta liniştite cel puţin încă o lună sau poate chiar toată vara. Distracţia pare că nu va fi un punct forte în acest sezon pe litoral.

P.I

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cine vreti sa bata ? Sa bata vantu pana nu mai e nisip pe plaja,abea atinci sa le deschida . Mai lasati drogalaii si kurvele sa doarma .
0
0
Cine are cluburi de genul ala, nu moare de foame, stati linistiti.
2
1
Se aud vorbe ca ar fi descoperit 3 femei rastignite intr un club....aveti grija cu zona respectiva....
2
1
a ramas dedeman fara roabe vindute si selgros n-a mai vindut sampanie hehe
4
0
ce bine!!!!va fii o vara superba!!!
7
1
F bine zis. Mamaia a ajuns a oamenilor fara valoare, dar cu bani. A celor fara cultura, fara scoala, a celor care in scoala si liceu erau de 4-5, a manelistilor, a spalatilor pe creier care considera ca toalele ii ridica in fata oamenilor, nu ce are in cap si cum se poarta. Mamaia a ajuns la nivel de carciuma.
9
1
Cocalarii si oamenii fara valoare cu bani multi vor ca atunci cand vin in Mamaia sa fie inghesuiala,ca sa aiba cica admiratori,sa aiba in fata cui sa se dea rotunzi. Asa cu cate doi la masa,cu distante intre melteni,nu mai e interesant,deci vor fi turisti specifici putini.
11
0
Ai dreptate ma pentru ca machidoni astia nu sunt oameni de afaceri care sa zica"dupa atatia ani cu profit 400% a venit si anul asta cand nu castigam nimic asa cum ar spune un om de afaceri normal. Tocmai pentru ca mache au invatat la scoala doar adunarea si inmultirea ei nu sunt oameni de afaceri integri caci ei nu stiu ca si scaderea si impartirea tot la ora de matematica se invata"au absentat cand s-a predat",pentru ca stiinta asta doar cu adunarea si inmultirea fara scadere si impartire nu exista.
15
0
Foarte frumos!!! Sper sa ramana o treaba permanenta!
15
1
Asta da stire. Pai la ce va asteptati? Doar sunt inchise, normal ca bate vantul. Stirea era daca erau pline de oameni cand trebuie sa fie inchise, dar asa...afara e Soare...uite inca o stire.
6
0
"prestigioasele cluburi"? baracile si corturile astea? sa dea un pic vantul mai tare si le pune la pamant sa scapam de ele
19
0
isi baga ciupanii unghia'n gat
16
2
inca un an si cluburile vor fi in curtea blocurilor in mamaia ....a trecut moda cluburilor de plaja .........in corturi . vezi cluburi adevarate : ocean club marbella , cotton beach club , lantul nikki beach club ......etc
9
3
Oricum acolo se promovau multe Fake-uri de oameni....
17
0
Sa supravietuim si fara aceste mofturi.
21
0
Vai, de aceea nu mai pot dormi la noapte. Mi se filfiie.
22
1
fitze frate.Un cort pe nisip,aer curat cu noxe proaspete de la midia,dar cind ai drogul in nas ti se pare raiulnpe pamint.Si panarame multe,asta.i succesul,koarde asistente tv!
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614