REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bătrână din Grădina, legată de picioare şi tâlhărită de nepoata însărcinată

Bătrână din Grădina, legată de picioare şi tâlhărită de nepoata însărcinată

Replica API 17 decembrie 2013 | 00:00 510

S-a întors lumea pe dos:

S-a întors lumea pe dos:

O vârstnică din localitatea constănţeană Grădina a trecut prin clipe de coşmar. Ea s-a trezit cu o persoană în casă, care a început s-o bruscheze şi s-o ameninţe cu moartea, asta în cazul în care nu-i dă banii. Vârstnica a fost legată de picioare, după care respectiva persoană i-a rupt haina de pe ea şi i-a luat cei 800 de lei pe care-i ţinea într-un buzunar interior. În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că tâlharul era, de fapt, o femeie, chiar nepoata victimei, Cornelia Daniela Dascălu, care locuia în casa de alături. În plus, hoaţa este însărcinată în şase luni, însă medicii au spus că poate suporta detenţia fără probleme.

Totul s-a petrecut la mijlocul lunii noiembrie, când oamenii legii au primit un apel prin 112. Ajungând la locul cu pricina, aceştia au aflat cum că bătrâna care locuia acolo doar ce fusese tâlhărită. Mai exact, în jurul orelor 20.00, femeia a simţit cum cineva umblă prin curte, după care a auzit cum s-a spart geamul, trezindu-se cu o persoană în casă. I s-a spus să scoată banii, dar nu a vrut, motiv pentru care a fost legată de picioare. Următorul pas a fost acela de a-i rupe hainele de pe ea, agresorul furându-i banii pe care-i ţinea într-un buzunar interior, la piept, fiind vorba de suma de 800 de lei. Victima, având 93 de ani, nu a reuşit să vadă cine era persoana care a dat buzna la ea în casă, însă oamenii legii, după urmele găsite, şi-au dat seama că ar putea fi chiar vecina de alături. Şi, culmea!, vecina este nepoata victimei, care mai este şi însărcinată în şase luni, Cornelia Daniela Dascălu. Prin urmare, i-au făcut acesteia o percheziţie domiciliară, ea fiind reţinută.

Ce spun oamenii legii

"La data 15.12.2013, poliţiştii Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu au identificat un suspect în cazul tâlhăriei comise la data de 16.11.2013 asupra unei femei de 93 ani din satul Grădina. Astfel, în cursul zilei de duminică, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa persoanei suspecte, D. Cornelia-Daniela din Grădina. În urma acestei activităţi, femeia a fost condusă la sediul poliţiei, iar la finalul audierilor procurorul de caz a dispus reţinerea acesteia pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile", au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218