REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bătrânul submarin „Delfinul” și armamentul militar, atracțiile de la Ziua Porților Deschise, din Portul Militar Constanța

Bătrânul submarin „Delfinul” și armamentul militar, atracțiile de la Ziua Porților Deschise, din Portul Militar Constanța

Replica API 14 august 2017 | 00:00 357

sursa foto: Tyralola Tulcea

În ciuda căldurii toropitoare, Portul Militar Constanța a fost luat cu asalt, sâmbătă, de la primele ore ale dimineții, atât de turiști, cât și de localnici. Ziua Porților Deschise, eveniment organizat în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Marinei Române, a fost prilej pentru a admira, încă o dată, navele Gărzii de Coastă, navele militare, printre care dragoare și vedete fluviale.

De asemenea, la eveniment a fost prezent și un elicopter Puma, împreună cu echipajul său, admirat și „probat” de prichindei. Atât cei mici, cât și cei mari s-au bucurat de expoțiile de tehnică militară, cât și de posibilitatea de a vizita submarinul „Delfinul”. Evenimente similare au fost organizate și în porturile Mangalia și Tulcea.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugaciule de maciuca ,prinde-o cu dintii si inghite.Deci tu esti scursura borata din ma-ta care ai comentat.Sictir!Tine- o in falci
2
1
Tu esti mai dobitoc decat cel care comenta mai jos...si mai te lauz prin oras ca pwwlla mea are gust de banane.
1
1
A fost deschis muzeul marinii la apa; nu mai este loc in curtea muzeului; pardon care submarin; are cineva curaj sa se scufunde cu el? propun sa incerce toti mafiotii asta, adica draknea taricacaceanu, ciordache si toata flota psd. Ce bucurie ar fi daca s-ar imbarca pe submarin la o imersiune, am scapa de toti odata, va asigur.
0
0
Era un imbecil nevertebrat la acelasi articol din sectiunea ultima ora care comenta ca ar fi nevoie de o suma de bani de la buget.Voia o nimica toata - doar 20 milioane euro ptr acumulatori ca sa vada el submarinul bun doar ca sa defileze!Faceti cheta ,va rog,si strangeti banutii aia ptr ca dobitocul sa vada submarinul defiland.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218