REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

BĂTUTĂ DE SOŢ ÎN MAGAZIN PENTRU CĂ A AVUT TUPEUL SĂ-ŞI CUMPERE SANDALE!

BĂTUTĂ DE SOŢ ÎN MAGAZIN PENTRU CĂ A AVUT TUPEUL SĂ-ŞI CUMPERE SANDALE!

Replica API 18 septembrie 2018 | 00:00 273

sursa foto kazan2013.ru

O femeie din localitatea Băneasa a ajuns în fața instanței, cerând eliberarea unui ordin de protecție împotriva soțului ei, pe care îl acuză de violență. Instanța de fond i-a admis cerera, dar bărbatul a depus apel, precizând că femeia minte și că nu face altceva decât să-și bată joc de el, dar și de instanță.

Cererea a fost înregistrată la Judecătoria Medgidia, care a eliberat ordinul de protecție. Bărbatul a depus apel, care s-a judecat la Tribunalul Constanța. Ea își acuză soțul că este violent, făcându-i "scene" și în public.

Unul dintre "episoade" a avut loc pe 10 iulie 2018, când bărbatul ar fi a agresat-o fizic, strângând-o de gât și trântind-o la podea, în incinta magazinului în care aceasta muncește, după care i-a distrus telefonul mobil pentru ca aceasta să nu poată suna la poliție.

Copilul minor al părților, audiat în camera de consiliu, potrivit rolii.ro, a relatat în amănunt împrejurările în care s-au produs evenimentele din seara respectivă, arătând că tatăl său, pe fondul geloziei și al supărării produse de soție pentru faptul că și-a cumpărat o pereche de sandale, a agresat-o pe aceasta strângând-o de gât, în magazinul în care intimata muncește și i-a distrus telefonul, doar alarma declanșată de intimată oprindu-l de la actele de violență.

Minorul, în vârstă de 11 ani a mărturisit instanței că tatăl său este violent când bea și-i aplică lovituri frecvent., adăugând că perioada de 6 luni în care nu-l va vedea pe tatăl său nu îl afectează. A mai arătat minorul că, după plecarea poliției, apelantul a urmărit-o pe intimată în drum spre casa mamei sale, însoțită de copil, amenințând-o și chiar lovind pe cetățeanul chemat de intimată în ajutor.

De partea cealaltă, bărbatul a susținut că soția lui a apelat la această procedură specială pentru a-și ascunde caracterul recalcitrant și temperamentul coleric în scopul de a rezolva probleme familiale, adîugând că eleste o persoană liniștită, muncitoare, care are grijă de familia sa. Se pare că judecătorii nu prea l-au crezut, respingându-i apelul.

Prin urmare, decizia instanței de fond a rămas definitivă: ”Emite ordin de protecţie pentru reclamantă şi minorul… împotriva pârâtului şi instituie în sarcina pârâtului următoarele obligaţii pe o perioadă de 6 luni de la data emiterii ordinului: obligarea pârâtului să păstreze o distanţă de minim 100 m faţă de reclamantă şi de minorul, faţă de domiciliul familiei, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a ambelor părţi în faţa unor instanţe de judecată, a unor organe de urmărire penală sau a altor instituţii şi autorităţi publice; obligarea pârâtului să păstreze o distanţă de minim 100 m faţă de locul de muncă al acesteia, interzicerea, pentru pârât, a oricărui contact, inclusiv telefonic, poştal, electronic sau în orice alt mod, cu reclamanta; Dispune evacuarea pârâtului din locuinţa. Dispune încredințarea copilului minor. Dispune reintegrarea reclamantei şi a minorului în locuinţa familiei”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saraca femeie bine ca a avut curaj sa il lase pe handicapatul cretin abuziv nenorocit
4
2
Merita batuta daca isi cumpara pantofii din foto si fututa si iertata daca isi lua de Valentino,Paciotti Cesare nu 4us de naparci hahah
4
4
Mai multi postaci pesedisti o sug in grup.Tara le da mooye nonstop si traditional.A aparut un postac 13:15 care vrea s-o initieze si pe ma-sa in grup.Nu are ea dintii toti dar e buna ca strange cu gingiile.
5
0
sa ne sugi pula cu gura ta calda si buzele tale umflate de prostie . Sa vii cu ma-ta , sa nu-i fie pofta !
2
2
Dintr-o mama si mai multi tati a rezultat 07:54. Devenit postac psd ia mooye zilnic la fel ca ma-sa de la mai multi tati.Se pare ca e si batut avand in vedere ca stie statistica.
5
0
Nasol. Pacat ca au atat de putina minte ambii parinti si tot circul asta afecteaza copilul.
2
1
acel sot s-o fi gandit la cheltuielile de zi cu zi si de asta si-a iesit din fire, dar oricum nu avea dreptul sa o bata-n public si nici in privat, insa avea dreptul sa tina el toti banii si sa-i dea bani numai de cheltuiala si de sandale numai cand era cazul.Ca sunt multe femei care au tot felul de incaltari si haine si mai tot vor, si s-o fi gandit omul si la cheltuielile copiilor, cheltuielile cu piata, intretinerea, numai dati vina numai pe el, ca o avea si ea vina.
7
9
Daca e cea din foto, o iau eu acasa la mine, masa, casa, masina plus 1000 euro lunar de cheltuiala!
2
7
Foarte urat !
5
0
Referendumul se refera la casatoria intre un barbat si o femeie, nu la familia traditionala. Insoara-te cu un barbat, sau marita-te cu o femeie si vezi daca dispare violenta in familie. Postac iubitor de gay. Violenta e mult mai frecventa in cuplurile gay. Da-le copilul tau spre adoptie, ca sa aiba mama un barbat tandru.
5
6
daca e rea de gura o bat in gura,,,daca e rea de fund o bat la fund,,daca e rea de musca ii fac viteza.
5
8
Aceasta e familia traditionala?!!! Aia cu referendumul sa explice. Un barbat si o femeie care se bat ,,traditional,, se incadreaza la familie traditionala si ei sau se considera ca fac antrenamente de k1 in cantonament?
13
3
Daca nevasta-sa arata ca zuza din poza, nu o batea. Va dati seama ca e o ruina nevasta-sa. Dupa ce ca e o ruina, mai vrea si sandale.
12
10

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102