REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Bătută până a pierdut sarcina, nu recunoaşte că e de vină concubinul

Bătută până a pierdut sarcina, nu recunoaşte că e de vină concubinul

Replica API 1 iulie 2011 | 00:00 181

Bărbatul femeii desfigurate e de negăsit

Bărbatul femeii desfigurate e de negăsit

O femeie însărcinată în luna a V-a, din Cumpăna, a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a fost bătută cu bestialitate, miercuri seara. Principalul suspect este chiar concubinul ei, Amet Salim, chiar dacă femeia nu recunoaşte, posibil, de teamă. Însă, în urma loviturilor puternice, femeia a pierdut sarcina. Victima agresiunii se numeşte Constanţa Suliman şi are 28 de ani. Medicii spun că urmează să fie operată.

"Pacienta este internată pe Secţia de Neurochirurgie, este conştientă şi urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale ca urmare a pierderii sarcinii", a declarat, pentru "Replica", dr. Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Judeţean. Facem precizarea că femeia le-a spus poliţiştilor că nu concubinul ei a bătut-o, ci nişte ţigani la rampa de gunoi din cartierul constănţean Poarta 6. Din câte se pare, corpul femeii este plin de vânătăi şi tăieturi, ceea ce indică faptul că a fost supusă unor violenţe majore. "Sesizarea a fost făcută la ora 9 dimineaţa, prin 112. Nu este prima dată când o bate, dar de data asta este grav, este tăiată toată. El este acum (ieri - n.r.) dispărut, cred că o caută", ne-a declarat şeful Poliţiei Cumpăna, George Caraivan. Poliţiştii criminalişti şi un procuror au încercuit zona, ieri, în jurul prânzului, restricţionând accesul, pentru a aduna probe în absenţa proprietarilor. De acest caz se ocupă procurorul criminalist Paul Pocora. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine este autorul agresiunilor. Unii vecini susţin că Amet Salim ar fi alergat-o prin curte pe concubina sa, în urmă cu două zile. În acest sens, concubinul femeii este căutat de oamenii legii pentru audieri. Dacă medicii legişti vor stabili că viaţa femeii a fost pusă în pericol, autorul faptei ar putea fi condamnat pentru tentativă de omor, însă încadrarea juridică nu poate fi stabilită, cel puţin pentru moment. Deşi femeia şi-a pierdut sarcina, aceasta îşi apără în continuare bărbatul susţinând vehement că nu el a bătut-o şi că cei de la poliţie au treabă cu el. Deşi abia poate să lege două vorbe, faţa fiindu-i toată tumefiată, când vine vorba de bărbatul agresiv, femeia se jură că nu el e vinovat pentru starea ei: "Comandantul de la Cumpăna are treabă cu bărbatul meu, nu el m-a bătut. M-a bătut altul în Poarta 6, care vroia să mă violeze. Eram cu fiică-mea de 10 ani, ea poate să vă spună că aşa e. Bărbatul meu e nevinovat, am cu el trei copii acasă. Am pierdut copilul acasă, au venit acolo medicii, dar nu din cauza lui. Aveam un băiat", a încercat să îngâne femeia Constanţa Suliman, aproape desfigurată din cauza bătăii.

Cunoscut ca mare scandalagiu

Amet Salim este cunoscut oamenilor legii nu numai din localitatea Cumpăna, ci şi din Constanţa, fiind autorul unor scandaluri pe care le provoca după ce consuma băuturi alcoolice. În 2007, poliţiştii Secţiei 5 i-au întocmit dosar penal pentru distrugere, după ce a avariat serios mai multe autoturisme parcate pe o stradă din Constanţa. El le-a spus, atunci, oamenilor legii, că nu ştia ce face, întrucât era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Daniel ALBU şi Anca MAXIM

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614