REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BĂUT la volan, a UCIS doi oameni pe drumul dintre Năvodari şi Sibioara

BĂUT la volan, a UCIS doi oameni pe drumul dintre Năvodari şi Sibioara

Replica API 1 august 2016 | 00:00 389

I s-a făcut rău când a fost anunţat că merge la instanţă, cu propunere de arestare

I s-a făcut rău când a fost anunţat că merge la instanţă, cu propunere de arestare

Sursa foto: captura TV Neptun

Tragedie pentru două familii din judeţul Constanţa! Duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00, un grav accident rutier s-a produs pe drumul care leagă Năvodari de Sibioara. Două autoturisme, un taximetru şi un Audi, s-au izbit violent. Trei victime au avut nevoie de ajutorul salvatorilor de la Descacerare, însă, din păcate, pentru două dintre acestea medicii n-au mai putut face nimic, survenind decesul. Cea de-a treia victimă, o femeie de 28 de ani, a fost transportată la spital. Şoferul care a provocat accidentul, Vasile Neagoie, de 30 de ani, a fugit de la locul faptei, fiind depistat ulterior! El se urcase băut la volan, analizele la sânge indicând o alcoolemie de 1,45 g/l.

Deşi Poliţia Română a demarat o serie de acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere, iată că încă se mai găsesc inconştienţi care se cred singuri pe şosele, fără să se gândească, măcar o clipă, că ar putea pune în pericol viaţa cuiva. Acesta este şi cazul unui bărbat din Cogealac care, după ce a consumat băuturi alcoolice, s-a urcat la volan şi a provocat un grav accident rutier. Din păcate, a distrus două familii, întrucât, în urma impactului, au pierit două suflete nevinovate.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Cogealac, a condus pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanţa, un autoturism, iar la kilometrul 274+400 a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârsta de 36 de ani, din municipiul Constanţa, care circula din sens opus. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 36 de ani şi a unui pasager (un bărbat în vârstă de 27 de ani din localitatea Mihail Kogălniceanu) din al doilea autoturism, precum şi rănirea unei pasagere, o femeie în vârsta de 28 de ani, din al doilea autoturism.

Pentru salvarea victimelor, au intervenit lucrătorii de la Descarcerare, de la Detaşamentul Palas, precum şi o autospecială dedicată acestui tip de intervenţii de la Detaşamentul Midia. După producerea accidentului, şoferul vinovat a plecat de la locul faptei, însă a fost identificat şi audiat de poliţişti. Când a venit momentul să fie dus la instanţă, cu propunerea de arestare preventivă, Vasile Neaagoie a acuzat stări de rău, fiind transportat la spital pentru investigaţii de specialitate.

De precizat faptul că zona în care a avut loc accidentul este destul de periculoasă. În trecut, a mai avut loc un accident rutier mortal, după care rudele victimei au ridicat în memoria celui pierdut o cruce. Una dintre maşinile implicate în accidentul de duminică a spulberat crucea amintită.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218