REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Băut și fără permis, a lovit o mașină de Poliție, în timp ce era urmărit

Băut și fără permis, a lovit o mașină de Poliție, în timp ce era urmărit

Replica API 18 februarie 2020 | 00:00 251

Un bărbat de 52 de ani, băut și cu permisul anulat, s-a șicanat în trafic, marți, cu un alt șofer, atrăgând atenția polițiștilor, care au plecat în urmărirea sa. Individul nu a oprit și a ignorat și momentul în care un polițist local a scos arma pe geamul mașinii, lovind, în goana sa, autospeciala.

Un bărbat de 52 de ani le-a atras atenția polițiștilor pentru că se certa cu șoferul unei dube, pe un bulevard din Iași, iar mașina sa era parcată prost.

Când polițiștii l-au rugat să își mute mașina, acesta s- urcat la volan și a plecat în trombă.

Deși au încercat să îl oprească, cu semnale acustice și luminoase și l-au urmărit în trafic, bărbatul a refuzat să oprească.

Până la urmă, s-a oprit într-o mașină de poliție.

„În jurul orei 15.50, bărbatul de 52 de ani din Iași, în timp ce conducea un autoturism pe strada Neptun, la intersecție cu strada Dimineții un bărbat ar fi provocat un eveniment rutier în care a fost implicată o autospeciala de poliție. În urma impactului nu au rezultat victime omenești, iar rezultatul testării cu aparatul a fost peste valoarea legală. A fost condus la o unitate medicală pentru a i se preleva mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Potrivit unor surse, la urmărire a participat și un echipaj de la Poliția Locală Iași, care era în apropiere, iar un polițist local ar fi scos arma pe geam ca să îl someze, cu câteva clipe înainte de accident.

„Dacă trăgeai, trăgeai, asta e treaba", a spus bărbatul când a fost întrebat de polițist de ce nu a oprit când a văzut că a scos arma.

Bărbatul avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar permisul îi era anulat tot pentru că a condus după ce a băut, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367